onsdag 22 maj 2019

Usb c laddare clas ohlson

USB-C - brett sortiment till bra priser. Allt du behöver när något skall kopplas! Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Fri frakt och öppet köp i dagar!


Usb c laddare clas ohlson

Batterieliminatorer för laptop, strömadaptrar för MacBook Air och MacBook Pro – hos oss hittar du olika typer av laddare när du behöver komplettera t. PD W uteffekt för snabbladdning av telefoner och surfplattor. LED-indikator med vitt sken. Medföljande kabel kan även användas för dataöverföring med filöverföringshastighet på upp till 4Mbps.


Stöd för snabbladdning Med Power Delivery-funktionen är det möjligt för laddaren att leverera den exakta mängden ström som behövs för att ladda din enhet på kortast möjliga tid. Perfekt som laddkabel till mobiler eller surfplattor. Upp till 4Mbps filöverföringshastighet.


Kapacitet A med A per port. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Lämplig för anslutning av t. Stöder filöverföringshastigheter på upp till 4Mbps. Att ha laddkablar i olika längder tillhands är både smart och praktiskt. Praktisk kabel med skydd för kontakterna. Koppar-nickelpläterade kontakter. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.


Usb c laddare clas ohlson

Besök MediaMarkt idag! Har även stöd för alla mobiltelefoner med Quick Charge 2. Smartlines lilla usb - laddare är ett givet tillbehör för mobiltelefonen. USB Typ C , hane - hane. Vi har mobilladdare för bilen, väggladdare för kontoret och hemmet, powerbanks, laddstationer och trådlösa laddare.


Hitta rätt kabel, laddare eller adapter till din mobil. Vi har lösningarna för laddning, anslutning och överföring. Bra priser, snabb leverans. A för snabbare laddning av surfplattor. Vit 3M Belkin idag och få leverans redan.


Läs mer om produkten här. Eftersom nästan alla Apples enheter använder Lightning som kontakt är det väldigt smidigt att alltid ha en laddare för hemmet, jobbet eller bilen. Alltid fräscha varor och stort ekologiskt utbud på MatHem. Jämför priser och läs recensioner på Prylar och Gadgets. Köp Laptop- laddare online på kjell.


Detta är även sant vad gäller billaddare och datakablar, men är du dock ute efter trådlös laddning så behöver du titta lite närmare så att laddaren passar med din telefon. Aldrig mer urladdat med bra mobilladdare ! Skaffa en ny mobilladdare för att ladda smart! Efter ett tag blir det ofta glapp och problem med laddare , och då gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg