onsdag 29 maj 2019

Veidekke lediga jobb

Veidekke är det stora, lilla företaget. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeor det är handling.


Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet , levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt. Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen.


Projektingenjör anläggning. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV.


Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här.

Arbetsledare mark och anläggning. Utforska alla lediga platser på veidekke. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb.


Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Derfor er vi alltid interessert i kontakt med personer som har erfaring og kompetanse som er relevant for vår virksomhet, og som er på jakt etter en ny arena å utfolde seg på. Lediga jobb för dig som är intresserad av att arbeta hos oss på JM.


Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan. Här hittar du alla våra aktuella tjänster, praktikplatser och exjobb. Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar.


Du kan också prenumerera på våra lediga jobb. De lokale enhetene rundt omkring i Skandinavia har stor grad av ansvar, men også frihet, fordi de kjenner kundene og markedene best. StepStone har jobben för chefer och specialister. Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb.


På regionskontoret vid Lilla Bommen i Göteborg sitter ca 3personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och hållbar utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet. Här kan du se våra utannonserade tjänster.

Välkommen att utveckla framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss. Tror du att flera perspektiv föder nya idéer, och att det är så vi bäst kan utveckla, förändra och förbättra världen vi lever i? Logicenters söker en byggprojektledare till moderna logistikprojekt Borås, Göteborg. Teknisk specialist inom ventilation Huge Bostäder AB. Erfaren projektledare Huddinge kommun. I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt.


Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång. Oavsett vilken tjänst du är intresserad av, så är säkerheten högsta prioritet utan att göra avkall på professionalitet och ett respektfullt bemötande. Registrera dig och få matchmail i din e-postlåda.


Fastighetsjobb är sedan mer än år den ledande kanalen för lediga tjänster inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Hos oss hittar du de aktuella lediga jobben som du också kan bevaka och få dem samlat i ett e-mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg