torsdag 30 maj 2019

Stockholms konståkningsförbund

Stockholms konståkningsförbund

Klicka här för mer information om olika utbildningar och aktuell information. Tävlingarna ska genomföras med datoriserat domarsystem. Svenska Konståkningsförbundet öppnar upp för elitserieåkare (singel) att delta på två internationella ISU tävlingar under våren. Sverige och Svenska Konst. Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida.


Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan. Nedan kommer vi löpande att publicera godkända. Kontaktuppgifter till föreningarna säsongen. Studie visar på vikten av insatser för mer fysisk aktivitet bland barn Barn och unga sitter, halvligger eller står mer eller mindre stilla under större delen av.


Mer information finner ni på vår hemsida! Det kommer att finnas möjlighet att testa alla tester från till 4. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Skridskoskola vänder sig till barn från år och uppåt. Ett extra grattis säger vi till: Matilda Algotsson från Föreningen Solna.


Stockholms konståkningsförbund

En ännu bredare ishockey Riksidrottsförbundets programförklaring för svensk idrott ”Från triangel till rektangel” med fokus på livslångt idrottande och tillgänglighet för alla står också på vår agenda. Stockholmsishockeyns svar på denna. Här anmäler du dig till distriktets utbildningar. Flera åkare ska också ha kontaktat förbundet.


För centrala utbildningar. Inga arrangemang hittades. Prova att vidga din sökning genom att söka under en längre tidsperio i andra ämneskategorier eller i andra distrikt för att hitta. Det ska vara kul att lära sig åka skridskor och det är aldrig för sent att börja!


Ett sätt att lära sig är att gå i skridskoskola i en konståkningsförening. Akutell anmälan hittar du på första sidan! Välkommen till en ny säsong! Håll även utkik här på vår hemsida för uppdatering av information till.


Följ oss på Instagram! SASKs mål är att barn- och ungdomsverksamhet få de bästa möjligheter att utvecklas så långt som. Detta är ett unikt erbjudande som vi i. Nu är årets upplaga av Adventsskäret avslutad där vi kan se tillbaka på två härliga tävlingsdagar! Tack till åkare, tränare, domare, Blomsterateljén.


Men Lotta Falkenbäck tror inte att problemen med vikthets och liknande är ett vanligt förekommande problem inom svensk konståkning. Jag skulle inte vilja säga att det är vanligt förekommande. Jag fick hit både ordförande och generalsekreterare på nationell nivå som deltog i flera möten för att medla och reda ut saker och ting.


Jag uppmanade också alla som klagade hos mig att göra anmälan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg