onsdag 29 maj 2019

Restaurang mimer umeå meny

Restaurang mimer umeå meny

Vi bevakar lediga lägenheter från hyresvärdarna i din stad. Hos oss ser du kontaktuppgifter till hyresvärdar med lediga lägenheter i ditt område. Mimer umeå – Sök efter kvalitetshem nära dig på Mitula.


Vår restaurang Artonnittiosju är hjärtat av Elite Hotel Mimer. Här serverar vi vår generösa frukostbuffé på morgonen och på kvällen kan du avnjuta vår vackert komponerade middagsmeny. Du väljer ur menyn det du gillar – hel portion eller halv portion. Hos oss kan du välja din favoritmat som hel- eller halvportion. Restaurang Mimer är hjärtat av nyöppnade Elite Hotel Mimer.


Köksbaren är en folklig restaurang i Umeå för alla som gillar god mat och dryck. Lunch, brunch, middag, cocktail och vinbar. Umeå : Se objektiva omdömen av artonnittiosju, som fått betyg av på TripAdvisor och rankas som nummerav 1restauranger i Umeå. Harrys är en genuin svensk krogkedja där du kan känna dig som hemma. Vi är en restaurang som serverar genuin, naturlig och vällagad mat.


Vi kombinerar en folklig atmosfär med en meny baserad på bra råvaror som tillagas utan genvägar, där de norrländska smakerna är tydliga. Umeå , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Umeå och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Vi jobbar nästan uteslutande med välkomponerade dryckespaket, där du väljer hela dryckespaketet eller kanske bara ett glas, då det är utvalt till att passa den menyn vi kör för stunden.


Dryckespaketen byter skepnad varje måna då vi även byter meny varje måna detta gäller givetvis även alkoholfria alternativ. Elite Hotel Mimer ligger centralt beläget i Björkarnas stad Umeå , ett stenkast från stadens högklassiga utbud av kultur, shopping och caféer. Byggnaden som tidigare var skola är nu varsamt ombyggd till ett vackert 4-stjärnigt hotell i sann Elite-anda. Vi förhandlar så att du slipper. Hos oss på restaurang Artonnittiosju i Umeå kan du äta mer av de maträtter du gillar bäst genom att välja halvportioner i stället för en hel portion.


Bodegan är en vinrestaurang med hög puls och avslappnad stämning. Vi brinner för ett levande och roligt vinutbud. Matlagning är gedigen där råvarorna står i fokus.


Slink in på ett glas med tilltugg eller boka ett bord för längre sittning. Ni hittar vår restaurang på Storgatan i centrala Umeå. Vi erbjuder en stor lunchbuffé med ett varierat utbud och alltid minst ett vegetariskt alternativ, en fräsch salladsbuffé och dagsfärskt bröd. Nedan hittar du veckans meny.


Restaurang mimer umeå meny

Vi är numera en kontantfri restaurang. Vi serverar alltid gluten- och mjölkfria alternativ. Avnjut en helkväll på Harriets vid Chef´s table med 6-gäster som serveras en hemlig meny som presenteras av köksmästaren Mario Hansson.


Till middagen serverar vår restaurangchef och sommelier Matilda ett utvalt dryckespaket komponerat utifrån kvällens meny. Förutom ett brinnande intresse för mat brinner även Andreas Pieplow för att skapa och framföra musik. Flera av Andreas verk kan ni lyssna på nedan, antingen på.


I år komponerar du ihop din egna meny från ett antal rätter. Boka idag för att säkra din plats under januari! Gotthards krog är en prisbelönt restaurang och en självklar hemmahamn för Umeåbor och besökare.


Här bjuds en mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg