tisdag 19 november 2019

Roliga sällskapsspel 2016

Köp sällskapsspel hos Adlibris till lågt pris, alltid fri frakt över 1kr. En av Nordens ledande e-handelsbutiker. Enormt utbud av roliga sällskapsspel. Snabb leverans och grymma priser!


Köp roliga sällskapsspel för hela familjen till låga priser hos Jollyroom! Vi erbjuder 3dagars öppet köp.

Prisgaranti på hela sortimentet hos oss! Här hittar du leksaker för alla åldrar. Oavsett vad du söker så tror vi att du hittar det!


De sällskapsspel och brädspel vi inte har i lager och som är beställningsbara har 5-dagars leveranstid. Större spelbord som Air-hockey, Biljar Foosball, Bordtennis och andra produkter som skickas direkt från leverantör har 1-dagars leveranstid. Sällskapsspel är hur roligt som helst och ett bra sätt för familj, släkt och vänner att umgås – särskilt när det är lov. Frågesport, charader, selfiekort och sanning eller konka.


Här är test på spel både för barn och vuxna, som Alias, Pippi Långstrump Gullpengarna och Selfie.

Icakuriren har testat tio spelnyheter och utsett två vinnare. Det här är ett sällskapsspel som har simpla regler och är enkelt att spela, men också väldigt roligt för casual-spelare. Den senaste utgåvan är den fjärde, men det finns också olika expansioner att köpa till.


Antal spelare: 2-Speltid: ca min Köp här: Från 4kronor på Prisjakt. Kommentar: Ett roligt och snabbt spel som går ut på att spel­ledaren läser en mening, till exempel ”en veckodag”. Sedan får alla, inklusive spelledaren chansen att fundera ut ett svar.


Där­efter svarar alla i mun på varandra och säger man samma poängbelönas man. Rappt, enkelt och kul spel som är lätt ta med till festen. Omdöme: Enkelt för de med dominovana, men för andra blir det en väl klurig start innan allt faller på plats.


Fint gjort och några av korten är små konstverk. Kul för de flesta åldrar och blir roligare och roligare när olika strategier framträder. Går att spela destruktivt mot övriga spelare vilket kan addera ytterligare spänning.


Sju roliga sällskapsspel alla vuxna borde spela Mellandagarna är förmodligen årets bästa säsong för sällskapsspel. Vi listar sju roliga brädspel som garanterar succé i julhelgen. Från enkla till mer kluriga sällskapsspel. Det finns bland annat frågesporter, mordgåtor och många klassiska spel som passar lika bra för barn som för vuxna.


För gammal för att spela blir du aldrig!

Med hjälp av vårt sortiment kan du plocka ihop några roliga och fräcka spel och ordna en spelkväll med vännerna. Spelets titel säger en hel del, du ska beskriva det ord du får på en spelbricka med helt andra ord. Ett klassiskt sällskapsspel som är väldigt roligt , oavsett vem du spelar med. Det här liknar ungefär Pictionary, men det här spelet har en extra liten twist.


Cykla, magnetboll eller bygga skyskrapor – om det handlar säsongens tre bästa sällskapsspel. Vi har testat dem och många andra i speltomtens säck. Hitta roliga sällskapsspel på Jollyroom.


Hos oss på Jollyroom finner du ett brett utbud av sällskapsspel för barn i en mängd välkända titlar. Vi har allt från sällskapsspel för två deltagare till spel som hela familjen kan delta i. Alla som gillar att umgås över ett sällskapsspel kan finna mängder av nya, inspirerande och roliga sällskapsspel , brädspel, pussel, schack och kortspel i vår breda sällskapsspelskategori. Om du ska ställa till med fest eller en klassisk spelkväll kan det vara roligt att ha ett nytt sällskapsspel hemma som ingen ännu provat på. Diamanten, pusselmatta, När då då?


Populära spel och pussel för barn, svåra strategispel och roliga. Catan Junior – klassiskt sällskapsspel för barn. Catan är ett klassiskt brädspel som är mycket populärt. Det utspelar sig i ett örike där du bygger gömställen och samlar resurser som är specifika för de olika öarna.


Spela massor med gratis spel! Vi har samlat de allra bästa och roligaste gratisspelen som finns att tillgå där ute på internet! Vidare har vi försökt att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg