onsdag 13 november 2019

Yam yam pizza norrköping meny

Garanterat den bästa pizzerian jag nånsin har ätit på. Onlinepizza är nu foodora! Yam Pizzeria AB har verksamhet på Nygatan 1i Norrköping Centrum, Norrköping. Tom yam soppa (lite stark) 45:- Biff 79:- B1.


Yam yam pizza norrköping meny

Biff med röd kokoscurry och basilika (lite stark) B2. Biff a la YamYam (ingefära och sesamsås) B3. Stekta nudlar med biff. Hemkörning av Pizza i Norrköping. Så vi fick vänta ytterligare minuter.


Sen var det lök på en av pizzorna trots att vi bad om ingen lök. Såsen fick vi i burk, istället för på pizzan (Det går att välja att få i burk, det valet hade vi inte gjort.). Vår pan pizza har frasiga kanter, tjock fluffig botten och tillagas i vår speciella pizzaform. Den serveras i storlekarna Small, Medium och Large.


Yam yam pizza norrköping meny

Livsnjutare och ostfantaster väljer med fördel Cheesy Bites eller Cheesy Crust som pizzabotten - då får du helt fantastiskt goda, vitlökssmakande ostfyllda kanter på din pizza. Hitta din favorit i Norrköping. Det finns gott om välsmakande alternativ för den som är ute efter hemleverans av mat i Norrköping. Välj mellan klassiker som pizzan från Ali Baba eller en utsökt pasta från Pappa Grappa som du nu kan avnjuta i hemmamiljö. Pizzerior i Norrköping , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Norrköping och sök efter kök, pris, plats och så vidare.


Men då saknades av pizzorna vi beställt. Sushi Yama är Nordens första sushikedja som både är ASC- och MSC-certifierad. För tillfället är våra räkor ASC-märkta, vi ser dock över fler produkter som bär ASC- och MSC-märkningen för införande i vår meny. Nu äntligen är det dags att öppna dörren till Thaihouse igen. Ny adress ny lokal nya förutsättningar.


Beställ från någon av våra. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag. Kall Meze (kalla förrätter) Hummus Tahini 49kr Kikärtsröra med tahini Tabbouleh 59kr Finhackad sallad med bladpersilja, tomat bulgur och citron Sallad 49kr tomat. Restaurang Pappa Grappa. Gamla Rådstugugatan 26.


Räkor, Majonnäs, Dill, Citron, Pepparrot, Löjrom Tores klassiker som från början endast bestod av räkor och majonnäs men som blev. Asian Specialitets är Asiatiska maträtter som är speciellt utvalda av våra asiatiska köksmästare, som har jobbat i år inom den kategorin av mat. Kvällsmeny På kvällen serveras allt från den enkla pastan till de riktigt stora menyerna, 3-5-och 9-rätters menyer. Alltsammans skrivet på vår stora svarta tavla i vår rustika matsal. Vi arbetar med “levande” meny.


Menyerna varierar från dag till dag allteftersom råvarorna varierar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg