torsdag 28 november 2019

Sällskapsspel vuxna topplista

Hos oss kan du köpa leksaker och spel för alla åldrar. Handla enkelt online redan idag! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.


Besök MediaMarkt idag! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

De sällskapsspel och brädspel vi inte har i lager och som är beställningsbara har 5-dagars leveranstid. Större spelbord som Air-hockey, Biljar Foosball, Bordtennis och andra produkter som skickas direkt från leverantör har 1-dagars leveranstid. Scrolla nedåt för att ta reda på vilket som passar dig bäst.


Vill du köpa klassiska brädspel, eller hitta bästa sällskapsspel för barn och vuxna. Klassiska, inte online, kinesiskt och billiga brädspel. Vill du förlänga familjemyset i mellandagarna är sällskapsspel den perfekta aktiviteten. Vi har listat sju brädspel för vuxna som utgör den perfekta basen i spelgarderoben att plocka fram när vännerna är på besök. Men dålig kvalitet på speldelar, enformiga tävlingsgrenar och färger på spelplanen som inte stämmer sänker spelupplevelsen som slutar i besvikelse.


Gammalt som nytt och därför även med ett par äldre spel som vi inte hunnit fylla Spelkults recensionarkiv med ännu.

Som jämförelse har vi en samlad topplista för Spelkults recensioner av sällskapsspel. Vi hoppas våra topplistor inspirerar med tips om gamla och nya klassiker, samt bevisar hur olika preferenserna kan vara för olika. Kommentar: Kul och lite klurigt spel, som går snabbt att spela. Passar både barn och vuxna. Placera brickor så att du bygger linjer i samma färg från kant till kant.


Endast enfärgade linjer från kant till kant ger poäng. Alla spelare får samma brickor till sin spelplan, för att vinna behöver du tänka strategiskt – och ha lite tur! Alla testade spel har fått ett sammanlagt betyg baserat på tidningarnas testbetyg. Du kan även läsa recensioner, diskutera i våra forum, använda vår marknadsplats, hitta folk att spela brädspel me etc. Ett frågespel om det svenska språket.


Det gäller att fly från hemska troll och samtidigt försöka lura över bestarna till motståndarna. Korten anger var man placerar markören på sällskapsspel vuxna topplista som består av kortleksbilder. Spelarna är adelsmän och kvinnor i feodala Japan som erövrar ny mark, städer och resurser.


Icakuriren har testspelat tio sällskapsspel : Fem familje- och vuxenspel och fem barnspel. Lägst betyg i vårt test fick ett spel i den första kategorin. Med mer än miljoner tittare under årets upplaga av SVT-satsningen Mästarnas mästare kan man tänka sig att många köper brädspelet med samma namn.


Det kan vara ett roligt sätt att umgås med familj och vänner, ett bra sätt att lära sig nya spännande saker och att öva upp olika förmågor. Sällskapsspel är riktigt kul på många sätt.

Vissa spel är mer skratt än tävling, medan vissa spel bidrar med riktig spänning och andra med ett otroligt fokus. Om du letar efter underhållning för hela familjen så är det sällskapsspel och brädspel du letar efter. Med vårt breda sortiment kan du hitta allt från klassiska Alfapet och Monopol till nytänkande sällskapsspel som ger underhållning för hela familjen.


SvD samlar upp årets sällskapsspel i ett test som bjuder på både ris och ros. Dela artikeln: sällskapsspel i stort test. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr, snabb leverans och dagars öppet köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg