onsdag 27 november 2019

Vison byggprodukter

Vison byggprodukter

Vison Byggprodukter AB säljer byggplast- och tätskiktsprodukter för väggar och tak. Kontor och lager finns i Lomma, utanför Malmö. Head office and warehouse are placed in Lomma, in southern Sweden, just outside Malmö. Verksamhetsbeskrivningen för. Bison Vindskyd Bison DiffTak och Bison Ångbroms är utvecklade för att tillsammans bilda ett diffusionsöppet system av P-märkta, luft- och vattentäta dukar.


Vison byggprodukter

Hitta och få information om vison byggprodukter ab - i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. DiffTak 1är ett diffusionsöppet underlagstak avsett att användas som vattenavledande underlagstäckning i yttertakskonstruktioner med plan eller profilerad plåt, tegel, betong e monteras under ytskiktet, ovanpå råsponten eller direkt på takstolarna utan luftspalt. Diffusionsöppet, UV-, fukt- och värmestabiliserat vindskydd för är att skydda isoleringen mot vind och fukt. Innovativa balkongräcken och balkonginglasningar för den nordiska bostadsmarknaden är vi på Arqdesign specialister på.


Klicka här så berättar vi mer. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Genomtrampningssäker kondensväv av HDPE när ångspärr inte är nödvändig samt som ställningsskydd.


Kan även läggas under yttertaket som kondensskydd i oisolerade byggnader. Diffusionstätt, UV- och alkalistabiliserat underlagstak (armerad byggfolie) av polyeten avsett att användas som vattenavledande underlagstäckning i yttertakskonstruktioner med plan eller profilerad plåt, tegel, betong e d. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. VISION Galler är ett underhållsfritt gallerräcke av aluminiumprofiler som designmässigt påminner om stålräcken. Likt VISION Glas är detta en av våra premiumprodukter, designad för arkitekten som letar efter något extra. Vi strävar efter att bli en komplett leverantör av högkvalitativa isoleringsprodukter och tillbehör.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om cookies och. VISION Plane är ett unikt balkongräcke i glas där konstruktionen erbjuder en siktruta utan bakomliggande stolpar som ger en känsla av frihet, men som man ändå känner sig trygg bakom och där man undviker insyn.


Balkongräcke VISION Plane. Namnet är medvetet valt för att associera till flygplan och plana ytor. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Vi hämtar informationen. BASTA är ensamt på marknaden om att erbjuda fritt tillgänglig information om trygga materialval.


Arqdesign Byggprodukter AB Företagsprofil i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare. Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, naturen och samhället. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för.


Vison byggprodukter

P-märkningen innebär att produkten uppfyller lag- eller myndighetskrav men också i de flesta fall andra och högre krav som marknaden efterfrågar. Vi bygger framtidens hållbara samhälle genom engagemang och ständig utveckling. Tre strategiska målsättningar ska ta oss dit.


Vår vision är att sälja resurssnåla, hälsosamma och energieffektiva byggprodukter till både självbyggare och yrkesmän. Vi erbjuder både enkla naturmaterial som högteknologiska produkter, bla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg