tisdag 5 november 2019

Taksmide

Taksmide

Vi är ett takföretag i Dalarna med lång erfarenhet. Kontakta oss idag för gratis hembesök och offert. Genuint lertegel som man förknippar med svenska röda stugor finns i en mängd olika varianter. Allt från den traditionella strängpressade obehandlade. Taksmide Entreprenad i Dalarna AB är ett aktiebolag.


Taksmide

Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Lär känna dina kunder. Upprätta din företagsprofil nu, så att du kan besvara dina omdömen och få kundinsikter. All kontakt med företaget har varit jättebra både i offertstadiet då de svarade på alla våra frågor och under själva arbetets gång.


Alla hantverkare som varit på plats har varit mycket proffsiga och trevliga. Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Vi på Järvsö Plåt utför alla slags arbeten inom tak och byggnadsplåt - som nybyggen, reparationer, ventilation, taksäkerhet m. Vi utför även underhåll med taksmide , byte av takpannor, snöskottning, fasadplåt.


Går du i funderingarna att byta ut ditt gamla tak, så hjälper vi dig gärna i valet av material och ser även till att du får det lagt av våra yrkesmän. Per Wikstrands erbjuder ett brett sortiment av produkter för taksäkehet och utrymning samt vedmaskiner. Här finner du leverantörer som säljer taksmide.


Mer information om företagens produkter inom taksmide finns på respektive bolags hemsida. Du kan välja att kontakta företagen direkt eller skicka en förfrågan om taksmide. Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara.


Bolagets VD är Håkan Tellner år. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Vi arbetar med allt från nybyggen till reparationer och underhåll inom byggnadsplåtslageri och smide. I våra åtaganden ingår även takmålning, taksmide samt snöskottning. Vår verkstad är välutrustad och maskinparken är väl underhållen. Välkommen till Frenco Maskinservice!


Kom gärna in och titta i vår butik! Hos oss hittar Du det mesta till din maskin. Service och reservdelar till de flesta maskiner! För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.


Taksmide

Med hjälp av våra maskiner och fullt utrustade verkstad utför vi så väl större och mer. Klämna Plåtslageri AB är ett erkänt erfaret och kompetent plåtslageri i Oskarshamn som verkat sedan 60-talet. Vi utför alla slags arbeten inom tak och byggnadsplåt - som omtäckningar, reparationer, och underhåll med takmålning, taksmide , snöskottning, fasadplåt, papp och duk. Vår tillverkning bedrivs i en modern och välutrustad verkstad väl anpassad till dagens krav på material, teknik och kvalitet.


Företaget är beläget vid Världsarvet med fin omgivning av gruvområdet. Genom vår starka kompetens och tillsammans med väl utvalda under- och samarbetspartners utgör det grunden i vår verksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg