torsdag 28 november 2019

Sas mina resor

Jämför flygpriser online! Här hittar du billiga flyg med alla flygbolag! Billiga flygbiljetter. Vi hittar och jämför resor från mer än 1. Vi har de billigaste biljetterna.


Boka den billigaste flygstolen nu!

Boka flygresor, flygbiljetter och hotell hos SAS. Vi erbjuder billiga flygbiljetter till Europa, Asien och USA. Uppgradera din flygresa med dina intjänade EuroBonus-poäng eller använd poängen till nya flygresor och hotellövernattningar.


SAS bokar som bäst om flygbiljetter utfärdade mellan och april. När en ombokning sker får resenären bekräftelse på sms eller mejl. Det går också att kontrollera om, och hur, flygningen påverkats på Mina resor på SAS hemsida.


Tillgång till SAS City Lounge mitt i Stockholm och på Central stationen, timmar före eller efter din SAS - resa. Wifi, kaffe, te och receptionsservice ingår.

Varmt välkommen till Mina Resor ! Vi anordnar resor för funktionshindrade, främst för människor med lindrig utvecklingsstörning. Här kan du läsa om alla våra resor , erbjudande och verksamhet. Kom iväg på drömresan!


Med våra kreditkort får du SAS EuroBonus-poäng på allt du handlar - oavsett om det är i butik, på nätet eller när du är utomlands. Logga in här om du har bokat en resa som har ett bokningsnummer med eller siffror. Om du har ett kort bokningsnummer med eller siffror kan du inte logga in via den här sidan. Med SAS EuroBonus får du mer av världen. Och ju mer du flyger, desto fler förmåner får du.


Bäst av allt – det är helt kostnadsfritt. Maximalt åtta flygningar (segment) är tillåtna per bonusresa. Barnrabatt är ej tillgänglig.


Rabatten gäller endast för resor med SAS och Widerøe. Inga uppehåll är tillåtna, varken på utresan eller hemresan. Bokningsnummer och lösenordet kommer att skickas till din e-postadress. Har du bokat resan via en återförsäljare hänvisar vi till den.


SAS flyger till omkring 1olika destinationer runtom i Skandinavien, övriga Europa, Mellanöstern, Asien och Nordamerika.

Flygbolagets flotta innehåller flertalet olika kabinuppsättningar. Inom Europa har planen kabiner för ekonomiklass, eller SAS Go, och för ekonomiklass premium, eller SAS Plus. Att ha med ett kort på resan gör att du alltid kan handla och få tillgång till kontanter utan av behöva växla till lokal valuta innan du reser. Läs mer här eller logga in under ändra min resa för att ändra din bokning direkt.


Du som är medlem i både SAS EuroBonus och Coop kan växla dina poäng mellan de olika programmen. Dina EuroBonus-poäng kan bli till rabatter i Coops butiker och dina Coop-poäng kan bli en poängresa eller uppgradering nästa gång du flyger med SAS. Välkommen till American Express Sverige.


Förköp evenemangsbiljetter. Ansök om ett kort eller logga in på ditt konto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg