måndag 25 november 2019

Sällskapsspel vuxna topplista 2016

Hos oss kan du köpa leksaker och spel för alla åldrar. Handla enkelt online redan idag! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Samla familj och vänner kring ett sällskapsspel. De sällskapsspel och brädspel vi inte har i lager och som är beställningsbara har 5-dagars leveranstid. Större spelbord som Air-hockey, Biljar Foosball, Bordtennis och andra produkter som skickas direkt från leverantör har 1-dagars leveranstid. Kommentar: Kul och lite klurigt spel, som går snabbt att spela.


Passar både barn och vuxna. Placera brickor så att du bygger linjer i samma färg från kant till kant.

Endast enfärgade linjer från kant till kant ger poäng. Alla spelare får samma brickor till sin spelplan, för att vinna behöver du tänka strategiskt – och ha lite tur! Icakuriren har testat tio spelnyheter och utsett två vinnare. Men dålig kvalitet på speldelar, enformiga tävlingsgrenar och färger på spelplanen som inte stämmer sänker spelupplevelsen som slutar i besvikelse. Vill du förlänga familjemyset i mellandagarna är sällskapsspel den perfekta aktiviteten.


Oavsett om du letar efter vuxenspel, barnspel, frågespel, partyspel eller något annat brädspel så hittar du det här. Sällskapsspel för vuxna och barn Ord för or Pratmakarna, Babblarna-spelet, många olika typer av memory och frågesporter – här finns verkligen spel som passar alla åldrar och smaker. Scrolla nedåt för att ta reda på vilket som passar dig bäst.


För att fira Spelkults tre år satte vi samman en jubileumsvideo som listar Spelkults recensenter Anders Nordström, Maria Markenroth-Nordström, Sebastian Westerlund och Daniel Roos tio bästa sällskapsspel genom åren. Gammalt som nytt och därför även med ett par äldre spel som vi inte hunnit fylla Spelkults recensionarkiv med ännu. Alla testade spel har fått ett sammanlagt betyg baserat på tidningarnas testbetyg. Vill du köpa klassiska brädspel, eller hitta bästa sällskapsspel för barn och vuxna. Klassiska, inte online, kinesiskt och billiga brädspel.


Ett frågespel om det svenska språket. Det gäller att fly från hemska troll och samtidigt försöka lura över bestarna till motståndarna.

Korten anger var man placerar markören på sällskapsspel vuxna topplista som består av kortleksbilder. Spelarna är adelsmän och kvinnor i feodala Japan som erövrar ny mark, städer och resurser. Köp Sällskapsspel online hos Adlibris. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr, snabb leverans och dagars öppet köp.


För soliga dagar, regniga stunder eller kalla nätter. Vi har ett stort urval av Sällskapsspel. Köper man ett sällskapsspel spelar vädret utomhus ingen roll då man ändå hellre sitter inne med sina vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg