onsdag 6 november 2019

Stora hotellet umeå

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Du kan inte missa dessa priser. Alltid prisgaranti med lägst pris på webben.

Boka till bästa pris här. Ett av våra toppval i Umeå. Detta hotell ligger i Umeås centrum, bara meter från Umeälven. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi, en restaurang och en bar.


De moderna rummen har platt-TV med satellitkanaler. De individuellt inredda rummen har utsikt över staden och floden. Lågpriser på hotell i Umeå.

Läs riktiga recensioner - boka nu! Sök efter Hotell Umeå nu på nya KensaQ. En hotellupplevelse utöver det vanliga, där saltstänkt historia möter världsvan modernitet. Här kan du njuta av en förstklassig hotellfrukost på prisbelönta Gotthards Krog och det kontinentala inomhustorget.


Bolaget har anställda, snittlönen har minskat 0. Verksamhetsbeskrivningen för. Each has ironing facilities and a safe. Det finns vissa destinationer som är värda att åka till för hotellupplevelsen i sig - den här hotellpärlan i Umeå är helt klart en av dem. Upp till Rabatt På Hotell! Våra gäster har sagt sitt.


Stora hotellet Vid Rådhusparken, väl synligt från älven som var tidens viktigaste kommunikationsle lät Umeå sjömanshus uppföra en byggnad innehållande kombinerat sjömanshus och hotell. Här inrymdes även matsal, schweizeri, biljardsalong och festvåning med musikestrad. Hitta ditt perfekta hotell här.


Se hela listan: Romantiska hotell. Stora Hotellets läge är mest uppskattat av användarna där de har gett omdömet 5. Värderingen för renlighet är dock lägre med ett medelvärde på 4.

Med unika gästrum, från storslagen svit till kompakta sjömanskojer, restaurang, bibliotek och mötesrum möts såväl Umeåbor som besökare i det anrika stadshotellet. Relaterade sidor Visa alla. Elite Hotel Mimer Ume. Beläget i händelsernas och Umeås centrum, nära till buss och tågstation. Platser av intresse i närheten inkluderar Norrlandsoperan och Bildmuseet.


Välkommen till Comfort Hotel Winn – ett nytt och modernt hotell mitt i centrala Umeå. Häng i vår 3kvadratmeter stora pulserande lobby med bar, schysst musik och gratis wifi. UMEÅ TIPSGRUPP passerade just 20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg