fredag 1 november 2019

Tätningsband plåttak

Nortonban komprimerbart, elastiskt tätningsband med hög UV-beständighet. För tätning av aluminium- och stålplåtar, inom ventilation, dörrar och fönster m. Ledande tillverkare av tak. Se Plannjas utbud av plåttak här!


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.

Lagerstatus i varuhus: Lagerinformation. Antalet uppdateras ca gång i timmen. Tätningsband för takplåt 18R som läggs. Tätband för nockplåtläggning med takplåt. Montering Bandet kläms fast mellan takplåten.


Vi använder cookies för att samla statistik och för att förbättra användarupplevelsen av vår hemsida, du kan hitta mer information om cookies och hur du avaktiverar dessa i vår integritetspolicy. För alla profiler används ett självhäftande tätningsband TBA × mm. Med klisterkant, diffusionsöppet.

Vid rak nock samt vid förkortad panna t ex Mansardtak, utskjutande tak Om Decra-serien Icopal Decra är ett komplett taksystem med alla detaljer och tillbehör du behöver för ett färdigt tak. För det första består dagens plåttak av flera skikt och är profilera för det andra är den åtskilligt tunnare och för det tredje mycket lättare. I jämförelse med tegel är många typer av plåtar tio gånger lättare.


Ett plåttak av aluminium väger inte mer än kg per moch en stålplåt cirka 5-kg per m2. Ett plåttak har många fördelar emot andra takmaterial, dels att den är förhållandevis lätt jämfört med betong och tegel. Men också dess hållbarhet och det faktum att det är nästintill underhållsfritt, den glatta ytan i kombination med en hög takvinkel gör att ditt plåttak i princip rensar sig självt från snö. Takplåt för exklusiva tak tillverkas i kundanpassade länder. Vi har hemleveranser över hela Sverige.


Specialdesignade tillbehör, som bleck och beslag, huvar och taksäkerhet, i matchande färger för kompletta helhetslösningar. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan.


Plåt – Profilerad med tätningsband i fogarna 8° Plåt – Profilerad utan tätningsband i fogarna 14° Viktigt vid byte av takbeläggning. Tänk på om du byter till en annan typ av takbeläggning måste du kontakta stadsbyggnadskontoret i din kommun eftersom en förändring av husets utseende kan kräva bygglov. Harmoni plus svart Exklusiv takpanneprofil utfornad som en tegelpanna med skarvar som säkerställer perfekta fogar och avslutningar.


Särskilt lämpligt för bostadsbyggnader och industribyggnader med krav på estetik.

Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Bärande takplåtar utgör huvudprodukten i en kostnadseffektiv taklösning som t. Unika PLEGEL gav snabbt en stark position på den nationella och internationella marknaden och taklösningarna säljs i dag genom återförsäljare i Norden och via distributörer världen över. Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även hängrännor, stuprör, bleck och beslag, taksäkerhet och andra tillbehör.


Det här handlar alltså om en varaktig investering som ger dig väldigt mycket tak för pengarna. Vi på Byggmax har även allt du behöver för takavvattning samt nockplåt, tätban särskilda spikar och det du behöver för att få ett tätt plåttak på plats på ett så smidigt sätt som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg