torsdag 10 november 2016

Apoteket potta

Vi gör det enklare för dig som kun personlig rådgivning och brett sortiment. Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Som tillbehör finns en plastpåse med superabsorberande ämne som kan suga upp liter urin och bilda en gel.


Apoteket potta

Absorberar exempelvis urin och omvandlar det till en gel. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Eller helt enkelt mycket på resande fot där det är ont om bra toaletter? Pipinette är lika bekväm för män och större. De är båda tunna och absorberar mycket.


Du hittar dem här till höger och på ditt apotek. Om du däremot behöver skydd dagligen bör du vända dig till sjukvården för vidare utredning av din inkontinens. Det finns både engångs- och flergångsskydd som är speciellt anpassade för att suga upp urin. Till skillnad från andra traditionella modeller är pottan stilren och tidlöst designad vilket gör att den kan stå framme i rummet utan att störa. Det är förmodligen den enda produkt som gör det, i alla fall så vitt jag vet, säger Carola.


Köp från hela vårt sortiment online! Kronans Apotek är en av Sveriges största apotekskedjor med över 3apotek i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Urinflaska med lock är avsedd att användas av män som har svårt att ta sig till toaletten.


Den är också praktisk och bekväm för män och lite större barn. Pottan är gjord i plast och finns i flera färger. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet. Porta Potti till husvagn, husbil eller båt. Både Thetford och Dometic!


Apoteket potta

En oval potta utformad för att kunna användas stående! Bra på resor, lantställen med utedass eller för den som har svårt att sitta eller resa sig t ex efter en operation. Har du problem med höfter, rygg eller knän är pottan ovärderlig.


Kärlets insida är högblank och lätt att rengöra. Använd samma rengöringsmedel som för toalettstolen för att avlägsna saltbeläggning efter en tids användning. Blanda med vatten och låt stå i pottan över dagen. En potta med ett lock som gör att den kan stängas och bäras med eller utan innehåll. Locket har en gummilist som förhindrar läckage och låter innehållet stanna kvar utan risk att något läcker ut.


Tillverkad i hög kvalitét och lätt att rengöra. Kissa vart du än befinner dig! Apoteket AB är ett statligt ägt företag som ansvarar för läkemedelsförsörjningen i Sverige.


I samarbete med hälso- och sjukvården ska Apoteket vara en naturlig del i dialogen kring hälsofrågor. Det är bra om barnet får sitta ner i lugn och ro på toaletten eller pottan varje dag, gärna vid ungefär samma tid. Då kan barnet så småningom få in en regelbunden vana och det blir lättare att bajsa. Varför säljer inte Apoteket kisstrattar för kvinnor? T ex Shewee som verkar vara bäst.


Apoteket potta

Ni säljer choklad och godis på apoteken men inte en så nödvändig artikel som berör av befolkningen. Jag tycker ni prioriterar VÄLDIGT fel. Varför är ni inte först med en artikel som kommer att bli en jättesäljare?


Jag behövde en potta i stugan, i båten och på resa, men hittade bara stora barnpottor, som skulle stå på golvet. Jag föreställde mig en liten lätt portabel potta , som jag kunde använda bekvämt stående. Den skulle vara vacker, pryda sin plats på sängbordet och naturligtvis ha lock.


Ett apotek av sin tid. Aktiebolaget Apotea och dess VD Pär Svärdson har sitt säte på Sveavägen i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg