onsdag 16 november 2016

Ishockey junior vm 2016

Programledare: Marie Lehmann. Kommentatorer: Chris Härenstam och Jonas Andersson. Sverige går för guldet i junior - VM , och man gör det med ett ­hemligt vapen: Under hela turneringen har man.


I Sverige är Junior VM i ishockey speciellt, och intresset har växt under åren. Att turneringen spelas runt jul, då många är lediga och har tid att se på hockey , är en av anledningarna.

Många av världens ishockeystjärnor har tagit sina första steg mot toppen just i JVM. Arenor för toppdivisionen var VTB-ispalatset i Moskva och Jubilee Sport Complex i Sankt. Här hittar du spelschema, tabeller, resultat och nyheter om Junior Hockey - VM. JVM brukar ofta vara mer intressant än ett vanligt hockeyvm tack vare hungern för att lyckas som hockeyspelare är mer påtaglig för dessa unga grabbar.


FCM Hockey Videos Recommended for you. It was hosted in Helsinki, Finland. Ishockey : Junior - VM Kanada - USA. Fagemo och Sandin i världslaget.

Alexander Nylander och Joel Eriksson Ek gjorde båda succé redan i förra junior - VM. Den här gången är förväntningarna på dem ännu större. Alla de spelarna som var med i fjol hoppas jag så klart ska ta med sig den erfarenheten de skaffade sig under det mästerskapet, säger Juniorkronornas förbundskapten Tomas Montén som på måndagen presenterade truppen till JVM i Kanada. När det kommer till ishockey och de olika mästerskapen är det inte alltid lätt.


Sju har plockats i den första rundan i NHL-draften och ytterligare sex i den andra. Och ett par namn hör till hela turneringens allra största stjärnor. Kaapo Kakkos 3–i slutminuterna säkrade guldet, Finlands tredje på sex år. Tittarna får en fullspäckad hockeyjul med över 1timmar ishockey från Annandagen, då juniorkronorna premiärspelar mot Danmark i junior - VM. Spana in JVMs spelschema och tv-tider!


Finland är regerande junior världsmästare i ishockey. Följ småkronornas väg mot en ny JVM-medalj! Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey , motor och bandy. Till skillnad från när det kommer till World Cup och Hockey - VM så är det endast de bästa juniorlandslagen som är med i turneringen.


Välj mellan olika paket. Junior - VM avgörs i tjeckiska Ostrava och Trinec mellan december och januari. Sverige spelar sina gruppspelsmatcher i Trinec där också två av fyra kvartsfinaler avgörs, resten av slutspelet går i Ostrava.

Kazakstan–Sverige (10). Schweiz–Sverige (10). I SVT är det både SVToch som gäller. Samtliga Sveriges matcher finns också tillgängliga i mobil och surfplatta via SVT-play alternativt TV4-play. SVERIGE I SEMIFINAL DE SENASTE NIO.


De fyra bästa lagen i varje gruppspel kommer att avancera till kvartsfinal. De lag som blir sist i respektive grupp kommer att spela bäst-av-tre för att undvika nedflyttning. Mesterskabet for de bedste hold blev spillet i Montreal og Toronto, Canada i perioden 26.


Dansk ishockey har fået en flot anerkendelse af talentarbejdet og placeringen på top på verdensranglisten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg