onsdag 23 november 2016

Bra psykolog helsingborg

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Du behöver bara ditt BankID och internet. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Här kan du se hela vår lista på bästa psykologer Helsingborg och deras omgivning recenserade från StarOfService-community from Helsingborg - Skåne.


To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Välkommen till JC Psykologmottagning AB i centrala Helsingborg. Verksamheten utför behandlingar inom ramen för vårdval Psykoterapi, på uppdrag av Region Skåne.


Mitt medlemskap i Sveriges Psykologförbund samt Psykologföretagarna garanterar din säkerhet som patient. Hon har slussats runt till olika instanser för att bli hjälpt, men det har aldrig funkat. Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna.


Bra psykolog helsingborg

Erbjuder tjänster såsom KBT-behandling vid t ex depression, ångest, fobier, tvång, stress, kriser, övervikt, ätstörningar, missbruk, relationsproblem och svårigheter med känslomässig reglering mm. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Din sökning på psykologer legitimerade helsingborg gav företag och du har nått slutet av listan. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg.


Fokus i mitt arbete som psykolog har alltid varit detsamma: att hjälpa barn, ungdomar och vuxna till ökad förståelse och livskvalité, ett bättre utnyttjande av inneboende resurser. I min grundutbildning till psykogick skolning i den psykodynamiska teorin, under årens lopp har jag kompletterat med studier i bl. KBT, neuropsykologi och konsultativt arbetssätt. Som psykolog har jag givetvis tystnadsplikt och verksamheten lyder under svensk hälso- och sjukvårdslag.


Vi ger även föreläsningar och kurser. Psykologerna som arbetar här har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder. Privata psykologer och terapeuter Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt.


En rad författare, psykologer , hjärn- och psykologiforskare, psykiatriker med flera gästar scenen med fler än programpunkter på fyra dagar. Under hela mässan har du också möjlighet att ställa frågor och tala enskilt med psykologer vid scenen. Kompetens Jag har års erfarenhet som psykoom psykiatrin, på vårdavdelning och på mottagning. Arbetade en längre period som konsulterande psykolog på ett behandlingshem för ungdomar.


Emira psykologmottagning drivs av Petra Larsson, leg psykolog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg