onsdag 23 november 2016

Tjejer är bäst de vet du

Ja, vad är det absolut skönaste du vet när det kommer till sex? Vad får du lättast orgasm av, eller när kan du inte behärska dig av något killen gör på dig? Tar dig hårt bakifrån?


Rida en hård stor kuk? Använda vibrator samtidigt?

Smygläser du din partners sms eller är du den som inte bryr dig alls när någon flörtar med din crush? Gör FRIDAs test och ta reda på hur svartsjuk du är. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Vilken tjej i Harry Potter är du ? Du älskar strandpromenader med en podcast eller bra musik i öronen. Du pratar högt och med glittrande ögon.


Du har bra betyg i skolan.

Tjejer är inte bara bättre i skolan, och skriver bättre på nationella prov. SVT Nyheters granskning visar att utöver det får tjejer dessutom oftare ännu högre slutbetyg, än sina resultat på nationella proven. Innehållet är väl egentligen inget fel, jag tycker det är bra att man är så tydlig man kan både med vad man söker och hur man är själv, på men formen känns lite sådär. Texten är som en jobbannons. Byt ut tjej mot medarbetare så förstår du nog vad jag menar.


Efter du har gjort slut med någon så. Fråga henne om hon vill luncha tillsammans, det är helt naturligt att göra på de flesta arbetsplatser. På det sättet kommer du samtidigt kvalificera henne vilket bygger mer attraktion mellan er. Att alla är så jävla pin och alltid.


För många tycks sex och alla känslor det medför vara helt oslagbart. Oavsett vem du är så älskar jag er alla! Men det är inte helt sant. Nyheterfrågade tjejer om det finns något de tycker är bättre än sex, och i så fall – vad? Att läsa signaler från en kvinna känns ibland som att läsa en bibel om du är blind.


Om en kille vet att du är intresserad är chansen stor att han blir intresserad också. Om man som tjej hänger i stallet och har ett intresse för hästar är det ofta man för höra Jaha höhö är du bra på att rida alltså?

Varför gör de ens det? När du har satt ihop en bra samling bilder så får du inte glömma bort din profiltext, en tom profil är inte speciellt intressant. Tips: Ge henne en lång blick så hon fattar att du vet att det faktiskt var något.


Då är det din tur att vara tjatig – dra orden ur henne om det behövs. Han hade en mycket större penis. Vill du att han ska yra om sina ex och deras fantastiska sexuella talanger? Jämför med ex-älskaren II: Berättar att ex-älskaren gav henne mycket fler och bättre orgasmer. Det är bättre för alla.


Då får du också visa hur. Hallå tjejen , det är bättre att säga nej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg