fredag 18 november 2016

Namnsdag 6 juli

Dagens namnsdag - juli. Här ser du alla officiella namnsdagar i Sverige. Klicka på namnet för att se statistik och läsa mer om namnet.


Detta är en lista över Sveriges namnsdagar sorterad efter datum. Totalt listas 6namn, varav 3är kvinnonamn och 3är mansnamn. Svensk Almanacka är en kalender som innehåller namnsdagar , flaggdagar och högtider m.

Utöver detta finns möjligheten att lägga in egna notiser, som är ett önskemål många av våra användare har haft. Svenska namnsdagar De svenska namnsdagarna har sitt ursprung i den katolska kyrkan. Våra namnsdagar var helt enkelt en lista på fester som firades till minne av olika martyrer eller helgon. Under medeltiden spelade namnsdagarna ingen större roll i Norden och inte heller födelsedagarna eftersom folk sällan visste vilken dag de var födda på.


Visar lista på namnsdagar (Nimipäivä) i Finland sorterat efter datum. Dessa namnsdagar finns i almanackans namnlängden som utarbetats av en grupp bestående företrädare för olika intressegrupper. Nedan hittar du en lista över svenska namnsdagar i bokstavsordning samt i datumordning. Kommande namnsdagar Namnsdagar i alfabetisk ordning Om du hittar några felaktiga uppgifter eller felstavningar, rapportera dem till oss genom att använda vårt kontaktformulär.


Efter att du registrerat dig kan du använda allt material samt övningarna på sajten.

Namnet har länge varit ganska ovanligt, men trenden är just nu uppåtgående. Den ukrainske stavhopparen Sergej Bubka hoppar ,meter utomhus i italienska Sestriere. Renaud Lavillenie slår hans rekord med cm.


Esaias har namnsdag juli Jessika har namnsdag juli. Källor: Svenska Akademin, Temadagar. You’re in Finland speaking svenska. More countries and languages in the language menu. Hämta Namnsdagar till din kalender.


Lista över alla namnsdagar på året i bokstavsordning. Kalender visar även veckor, flaggdagar, helgdagar och namnsdagar. Veckokalendern byggdes för att fylla ett eget behov av att kunna se vecka, veckor och namnsdagar både framåt och bakåt i tiden.


Veckokalendern har tidigare funnits på nätet under en annan domän, många har sett den och varit positiva så det var dags att köpa ett domännamn och lansera den för en lite större publik. Idag är det lördagen juli och Esaias och Jessika har namnsdag ! Det finns 3män i vårt land som har förnamnet Esaias. Av dessa har namnet Esaias som tilltalsnamn. En grekisk form av det hebreiska namnet Jehajah som betyder Jahve, Gu hjälper. Din personliga startsida på nätet!


På den här sidan ser du dagens datum, veckodag, veckonummer och vem som har namnsdag i dag. Med en publik kalender kan din Förening, Företag, Skola m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg