tisdag 22 november 2016

Byta tändningslås golf 4

Gick skitlätt att byta brytare till tädningen, DÄREMOT så hade jag självklart köpt fel brytare, finns två olika att välja mellan. Blir till att byta till den som passar till våran Golf , men nu vet jag iag hur jag gör. Att rattmuffen är rosa, det är för att det är frugans bil! Har problemet med glappt tändningslås som ger en massa oönskade bieffekter som avsaknad av fläkt och helljus och torkare.


Bilen är en -med RP-motor.

Om jag kollar i Haynes så måste jag av med ratten och en massa andra grejer för att byta tändningslåset. Måste jag verkligen det eller finns det någon genväg? Köpte en VW Golf -för en vecka sedan. Det är en grej som jag stör mig väldigt mycket på.


Varje dag har jag vid minst ett tillfälle haft problem med att starta bilen. När jag vrider om nyckeln så startar den men efter ca sekund så dör den och det lyser st lampor i instrumentpanelen. En del säger att man måste plocka bort ratten, och det har jag ingen lust med då bilen är utrustad med airbag.

Kan det verkligen stämma? Själva låset vill jag alltså ha kvar, vill bara byta brytaren. Låter väldigt troligt. Inte särskilt dyrt att byta , och du klarar det själv så länge du har rätt verktyg. Kåpor, ratt, airbag o spakar är inga svårigheter o få av.


Se till att koppla ut batteriet bara. När du sen ska ta av tändningslåset (något man MÅSTE göra) Behöver du en avdragare. Hitta billigaste Byta tändningslås dthos AllaAnnonser.


Jag har fått en mängd märkliga fel på min 9-SC 1. Försöker nu byta tändningslås , ev fixa det befintliga. Fiat 5evAdapt e-car. Tändningslås med funktionerna parkeringsljus, av, tändning och start (återfjädrande). Levereras med nycklar.


Flatstiftsanslutning: 6. Brytförmåga i startläge: A ( sek), A (sek).

Igår kväll ville golfen inte starta riktigt, vred på nyckel och lamporna lös som dom skulle men inte ett ljud från motorn, efter ett par försök så startade det som vanligt igen. Idag när jag skulle till jobbet var det likadant, stannade till på macken och när jag kom ut ville den inte alls gå igång. Detta är exakt vad som händer bilen jag håller på med 9--03. Det började med rattlås ur funktion Har bytt tändningslås till ett begagnat med nycklar och då säger SID fel nyckel om jag då sätter i den gamla nyckeln så blir det precis som från början rattlås ur funktion. Sen var det bara att konstatera att tändningslåset hade fallerat totalt.


Det skulle bli till att köpa ett helt nytt lås. Ny blinkersbrytare och blinkersspak skulle bli trevligt att få byta ut. Brytaren är det troligen något glapp i, så när man ändå river ner innanmätet i rattstången så kan man lika gärna byta ut den också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg