måndag 3 december 2018

Prefabstomme trä

Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Lundqvist Trävaru AB förenklar ditt bygge. Vi erbjuder byggsatser i trä samt montage.


Prefabstomme trä

Om du ska bygga garage, fritidshus eller stall? Dessa är våra största produktkategorier. Kolla in vår hemsida där du kan bygga din byggnad i 3D och få pris direkt i din webbläsare! Vi på Norrlands Trähus är stomkomponent­tillverkare och vår affärsidé är helt enkelt att leverera prefablösningar av trä eller stål till dig. Vi strävar efter att vara den kvalitetsledande stomkomponent­tillverkaren i Sverige.


Contiga, en stombyggare som erbjuder egen tillverkning och montering av prefabricerade stommar av stålkonstruktioner och betongelement. Betong, stål eller trä ? Kanske en kombination är det optimala i just ert projekt? Vi är specialister på prefabricerade stomlösningar och jobbar helt produktoberoende.


Unik kompetens inom prefabstommar och byggkomponenter i trä. Derome Träteknik erbjuder byggkomponenter och prefabricerade stommar för gruppbyggda småhus och flerbostadshus. Relationen med dig som kund byggs med långsiktighet. Det finns många gamla myter om prefabricerat som byggmetod. Det ena är omöjligare än det andra och gamla arbetsmetoder är som gjutna i betong i. Ett år där vädret har växlat på samma sätt som mellan material och ämnen inom Bygg och teknik.


Om du väljer trä ombordstigning, har du många fler alternativ. Prefabricerade byggelement i trä fungerar utmärkt både för små friggebodar och upp till fl erfamiljshus i fl era våningar. Vi menar att den här tekniken är ett bra sätt att industrialisera byggprocessen och skapa fördelar i kvalitet, miljöpåverkan och inte minst kostnadseffektivitet. Ledare Trä i höstrusket värmer kropp och själ. Ja, jag vill prenumerera på Kunskapsbrevet.


Det innehåller lärdomar från branschen och kommer ut 1–gånger per månad. Prefabstomme och modern fasad. Du kan avsluta prenumerationen när som. Dialogens får en prefabstomme och fasaden blir modern med mycket ljusinsläpp. På norrsidan bjuds man på utsikt mot vattnet och här består omkring procent av fasaden av glas.


Sydsidan får mindre glas med tanke på värmen. Stabilisering sker med skivverkan i bjälklag, vilka leder horisontallaster till avstyvande diagonala vindstag av stål samt avstyvande väggar av betong. I entrédelen av byggnaden är vissa av bjälklagen byggda i trä. Husen är utformade efter ett modultänk där stommen i KL- trä tillverkas av Stora Enso som planelement och därefter fraktas till Sizes fabrik där elementen monteras till moduler. Modulerna körs därefter ut till byggrätten där de monteras.


Med betongelement finns utrymme för god arkitektur och du bygger hållbart, både ekologiskt och mer bokstavligt. Den industriella byggprocessen är dessutom. Ett projekt Contiga varit delaktig i under år.


Det nu pågående montaget är en större tillbyggnad längs Regeringsgatan. Föreningen består av arkitektföretag med intresse för att stärka. Jodacon har fick uppdraget som huvudkonstruktör i detta projekt.


Prefabstomme trä

Platsgjuten källare med pålning samt prefabstomme från Benders. UNUM präglas av ett inspirerande nytänk som kombinerar funktion med estetik. Med genomtänkta planlösningar optimeras bostadsytan, samtidigt som omsorgsfullt utformade interiörer adderar det lilla extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg