måndag 3 december 2018

Smart senior rabatter

Värdefulla erbjudanden som medlem. Få upp till rabatt! Få erbjudanden och rabatter. Rabatter på tjänster och produkter.


Dolda kameror, övervakningskameror, IP Kameror, GSM Kameror och Spionkameror till Lågpris. Smarta prylar för bland annat bil, båt, hemelktronik.

Hyr en pensionär uppsala – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Fler än 4rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär. De flesta seniorrabatterna och pensionärsrabatterna är unika och går endast att få tillgång till som medlem.


Kravet vi har är att du fyllt år. Så snart du blivit medlem får du inloggningsuppgifter och kan ta del av alla seniorrabatter och pensionärsrabatter, t ex får du alltid minst rabatt hos Synoptik och rabatt på försäkringar hos If. Lanzarote, Kuba och Teneriffa. Enbart medlemmar kommer åt själva rabatterna , men du kan som besökare på hemsidan självfallet ta dig en titt på det som erbjuds. Seniordeal är främst en digital förmånssida, vilket innebär att du får rabatter på inköp via nätet, för att vi ska kunna erbjuda största möjliga kvalitet till samtliga medlemmar runt om i Sverige.


Bli medlem på Seniordeal för att ta del av aktuella erbjudanden och rabatter.

När du är inne på ett erbjudande kan du använda dig av en rabattkod eller gå direkt till köp. Då det finns en rabattkod kopierar du den och klickar på knappen som leder till köp. Väl på sidan anger du koden i kassan för att få prisavdraget.


Medlemskapet kan komma att kontrolleras i samband med köp. Första månaden utan avgift och fri. Flera olika rabatter , bland annat upp till procent på Polenkryssning. Upp till 7kronor rabatt på resor. Du hittar alltid alla aktuella rabatter på smartsenior.


Du får rabatt t ex rabatt hos Synoptik och rabatt hos Tele2. Registrera dig för kostnadsfritt medlemskap idag! Behöver man intyga att man är pensionär för att få rabatt ? När du tecknar ett mobilabonnemang räcker det oftast med att du anger din ålder för att kunna tillgodoräkna dig rabatten. Förbundet satsar i dessa samarbeten på kvalitet, service samt specialsydda erbjudanden för. Smart Senior har hundratals rabatter från ett hundratal olika företag.


För medlemstidning och rabatter krävs att du är medlem i RPG och förnyar ditt medlemskap varje år. Niklas Forsén som skriver om sina upplevelser och sin erfarenhet av Silverkusten i Portugal. Många seniorer är intresserade av att bosätta sig i Portugal.


Här kan man få lite kunskap.

På de flesta av resmålen ingår obegränsad greenfee och. Avtal med rabatt är möjligt att teckna för såväl nya, som befintliga abonnemang. Fri aktiveringsavgift gäller ej för abonnemang med surfplatta.


Läs mer om e-Diagnos här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg