fredag 12 april 2019

If bilförsäkring kontakt

Kontakta oss på kundservice om dina privata försäkringar. Du kan ringa, mejla eller chatta med oss på vardagar och helger. Få svar på vanliga frågor här. If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och stora företag.


Här finns försäkring för dig och det som är värdefullt för dig eller företaget.

Du når vår kundservice via nätet med Mina sidor och per telefon. Vi vill gärna hjälpa dig att besvara dina frågor om din försäkring. Du kan själv söka efter svaret bland Vanliga frågor eller kontakta oss via telefon eller.


Skoda Försäkring är den självklara bilförsäkringen för dig som äger en Skoda, oavsett om du kör Fabia, Octavia eller någon annan modell. Gör din skadeanmälan för bil-, hem-, djur- eller personskada. Vi återkommer med besked nästa vardag.


Hitta Relevanta Resultat.

Dine Resultater er her. Du kan boka tid för ett telefonmöte eller webbmöte vid datorn. Om du hellre vill besöka något av våra försäljningskontor, boka tid för att försäkra att. Från If får du försäkringar som passar din livssituation. Räkna ut försäkringens pris och köp försäkringarna från Ifs webbutik!


Subaru Försäkring är en märkesförsäkring anpassad för Subaru, oavsett om du kör Subaru Forester, Outback eller annan modell. Se ditt pris på sekunder. Frågor om skador - kontakta skadecenter. Här hittar du våra kontaktuppgifter.


För bilförsäkring som tecknas genom ett distansavtal finns möjlighet att ångra köpet inom dagar från det att försäkringen tecknats. I dokumenten nedan hittar du viktig information för dig som tecknar bilförsäkring gällande bland annat din ångerrätt på dagar och om ICA Banken som försäkringsdistributör. Vi erbjuder dig personlig service nu varje dag. Om skador - kontakta skadecenter. Kia Bilförsäkring är för dig som vill ha en märkesförsäkring för din Kia.


Läs om försäkringen och räkna ut ditt pris.

Alltid upp till 3kr i internetrabatt. Med ICA Försäkrings bilförsäkring får du ett extra bra skydd för både dig och din bil. Oavsett vilken omfattning du väljer, ingår det utan extra kostnad en Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka som båda är helt utan självrisk.


Vår bilförsäkring är högt rankad hos Konsumenternas Försäkringsbyrå. BMW Originalförsäkring är en bilförsäkring anpassad för dig och din BMW. Vi reparerar alltid med BMW originaldelar och alla du möter är experter på din bil.


Renault Försäkring försäkrar din Renault och erbjuder en bilförsäkring speciellt framtagen i samarbete med Renault. Läs mer om försäkring för din Renault här. Som medlem i IF Metall får du ett erbjudande som tagits fram i samarbete mellan Folksam och ditt förbund. Bilförsäkringens pris är förmånligt år efter år I stället för tillfälliga extrapris på bilförsäkringen litar vi på ett kunnigt riskurval, som garanterar stabila priser för dig nu och i framtiden.


Som kund hos If betalar du inte för rabatter för andra kunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg