fredag 26 april 2019

Passar vi ihop numerologi

Läs mer och hitta närmaste återförsäljare! Välkommen till vår konfigurator. Du kan också testa hur bra du passar ihop med en kändis. Tryck sedan på OK i rutan ovan.


Passar vi ihop numerologi

Volkswagen som passar just dig! Undersök hur bra du och din partner passar ihop. Numerologi har mycket att säga om kärlek. Du ska då ta och räkna ut era respektive tal och sedan titta efter hur pass kompatibla ni är.


I numerologi använder man sig av nummer för att läsa av en personlighet och spå vägen i livet. Ditt födelsenummer är det nummer som visar hur din väg i livet ska gå. Numret är baserat på det datum du är född. Experter på numerologi kan läsa i numren vilka val du ska göra i livet, till exempel om du ska söka ett visst jobb eller. Experter på relationsastrologi hävdar att varje person är förenlig eller oförenlig med andra människor baserat på deras födelsedatum och stjärntecknen.


Passar vi ihop numerologi

För att definiera denna kompatibilitet, jämför vi vanligtvis elementen i zodiaken. De fyra elementen i zodiaken definierar varje stjärnteckens temperament och läggning. Att längta efter och sakna varandra när ni inte är tillsammans är ett solklart tecken på att ni passar ihop. Ibland kan lite distans få många att inse hur mycket de verkligen älskar sin partner, så var inte rädda att vara ifrån varandra då och då.


Vissa element passar även bättre med varandra. Eld och luft fungerar bra ihop. Tillsammans faller de under kategorin positiva tecken. Positiva tecken relaterar bäst till andra som också är positiva.


Människor som tillhör de positiva tecknen är oftast utåtriktade, självsäkra och optimistiska. Om numerologi umerologin är inte alls någon nypåkommen lära. Hur bra passar ni ihop ? Berätta exakt vad som är fel, ju tydligare du är desto troligare är det att vi kan fixa problemet. Ange gärna vilka värden du angav också, om det är möjligt. Så passar stjärntecken ihop.


Olika stjärntecken passar olika bra tillsammans med varandra. I molnet av länkar ovan finner du hur ditt stjärntecken passar ihop med din dates. Storleken på länken visar visuellt och bra (eller dåligt) ni passar ihop. Så bra passar ni ihop - egentligen Forskning pekar på att ju bättre ni kommer överens och ju mer ni liknar varandra, desto bättre blir er relation.


Kärleksmatch - stjärntecken - med dagens horoskop kan du söka kärleksmatch mellan två stjärntecken. Passar era stjärntecken ihop ? Därför är det ju HÖG tid att ta reda på om vi VERKLIGEN passar ihop. Har vi samma planer på framtiden? Ska vi ha något husdjur? Mina kollegor Louise och Elina har skrivit ihop frågor till oss som ger er svaren på detta!


Först måste det nämnas att alla delar av rapporten är i videoformat. För att få en unik rapport anger du först förnamn och födelsedatum. Du har just påbörjat en romans - men passar ni ihop ? Du och din partner har varit ihop länge, hur kommer det sig att ni är så harmoniska ihop ? Ni är jätteolika, ändå dras ni konstigt nog till varandra. Här läser du om vilka stjärntecken som passar ihop med varandra och inte.


Det finns många sätt att ge uttryck för sin kärlek. Jag har stött på många par i terapirummet som inte förstått vidden av begreppet kärleksspråk. Med kärleksspråk menar jag sättet som vi uttrycker kärlek på eller hur vi vill bli bekräftade.


Först lägger vi ihop alla siffrorna och får då: 32. Detta tal vi fått nu (5) är det viktigaste i mitt namn och står för min personlighet och den livsväg jag kommer följa. Vi omges av siffror överallt: våra telefonnummer säger något om våra relationer, de gatunummer vi bor på säger också lite om hur vårt liv ser ut, och självklart är vi födda en viss dag, ett visst år och en viss månad.


Alla tal i våra liv påverkar oss och vårt liv på ett visst sätt, menar numerologerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg