måndag 8 april 2019

Mikä on kik

Kik Messenger eli tuttavallisemmin Kik on mobiililaitteilla käytettävä chat-viestisovellus. Monet käyttäjistä ovat nuoria. Sittemmin sovellus on noussut yhdeksi maailman käytetyimmistä pikaviestisovelluksista, ja sillä on laaja käyttäjäkunta erityisesti Yhdysvalloissa. Electronic Frontier Foundation-järjestön pikaviestinvertailussa, jossa keskityttiin yksityisyyteen ja tietoturvaan. Kik sai pisteen siitä, että se salaa käyttäjän ja palvelimen välisen viestinnän.


Tämä sivu havainnollistaa, miten KIK on käytössä viesti-ja keskustelu foorumeilla sosiaalisen median ohjelmistojen, kuten VK, Instagram, WhatsApp ja snapchat, lisäksi.

Kik -sovellusta syytetään teinien ja lasten turvallisuuden vaarantamisesta 4. Kik on puhelimeen ladattava viestisovellus (messenger). Rekisteröintiin tarvitaan sähköpostiosoite. Kik toimii käyttäjätunnuksella ja muita käyttäjiä voi etsiä heidän tunnuksensa perusteella.


Oma etunimi ja sukunimi näkyy muille, jos ne kirjoittaa tietoihin oikein. Mietin kik :iin tai johonkin muuhun saman tyyppiseen palveluun liittymistä, joten kertoisko joku mulle voiko kik :issä jutella silleen et kukaa muu nää sitä keskusteluu? Tiedän et tää oli vähän tyhmä kysymys, mut vastatkaa silti. Voisko joku selittää mikä on kikkaaminen tai kik ?

Käytän Grinderiä, onko kik parempi? Paremman näköisiä ja miehekkäämpiä miehiä siellä? Grinderissä tuntuu olevan vain aasialialaisia karvattomia bottomeja? Kik ja Watsappi toimii tietokoneella aivan.


Vierailija: Jokin whatsapp tyyppinen sovellus ilmeisesti, mut onko suomessa käytössä? Ruotsissa on ja kuulin eka kertaa tästä. TikTok on noussut nopeasti suureen suosioon maailmalla erityisesti alle 16-vuotiaiden keskuudessa, ja se on yksi maailman ladatuimmista sovelluksista. KiK GO on Palmuston uusi ateriaratkaisu. Ennen kerron teille enemmän siitä, miten muuttaa Kik käyttäjätunnuksen, sinun pitäisi tietää, että Kik käyttäjätunnus on ainutlaatuinen sinulle, koska se on sinun henkilöllisyys.


Itse asiassa tämä miten voit liittää ystävien ja perheen Kik. Tarjoamme helpon ja kattavan palvelun seuran etsimiseen nykyaikaisiin viestintävälineisiin kuten Kik , Skype, WhatsApp. Hae ilmoituksista sopivaa seuraa sopivasta viestintävälineestä tai jätä ilmoitus omilla yhteystiedoillasi ja odota seuraa. Golden Orchard Apple II CD Rom File-tiedostot ovat suosituimpia tiedostotyyppejä joilla on KIK -tiedostopääte, jonka on alkuperäisesti kehittänyt Apple käyttöön Apple OS X-ohjelmassa. Mikä on tiedostotunniste KIK ? Seuraavassa taulukossa on hyödyllistä tietoa.


Kertokaa nyt joku mulle viimeinkin, mikä tämä paljon puhuttu kik on D: Joku whatsappin tapainen viestintäväline käsittääkseni, mutta: Näkeekö toinen osapuoli numeroni tai nimeni? Mitä ohjelmia tarvitsen avata.

Kuinka helppoa nämä tiedot on selvittää? Jouduin googlaamaan mikä on kik. Ja en ole koskaan palvelua maininnut blogissani. Whatsapp poistetaan samaan tapaan kuin mikä tahansa itse asennettu sovellus, eli Asha 3-mallissa käsittääkseni tiedostonhallinan (file manager) kautta, johon pääsee käsiksi päävalikosta.


Kyllä Whatsappin pitäisi kertoa käyttäjälle, mikäli se haluaa maksua.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg