tisdag 30 april 2019

Jaktmark utarrenderas säljes

C:a hektar åker, resterande skog samt några hektar vatten. Jaktmark 2hektar utarrenderas mot anbud. Beroende på vad man tänkt att jaga så kan det vara olika svårt att hitta jakt och jaktmark.


Jakten utbjudes till högstbjudande. Mycket viltrik, framför allt på rådjur.

God tillgång på rådjur, Viltsvin , småvilt samt fågel. Hej Jag söker jaktmark att hyra alternativet ett jaktlag att vara med i runt Falun. Fantastisk jaktmark 86ha i ett väl samlat skifte.


Har jagat hela mitt liv. Litet hus med el, vatten, avlopp och även bredbandsfiber finns på marken samt ladugård. Ca ha åkermark och i övrigt blandskog. Marken gränsar till en insjö och ligger bara några hundra meter ifrån havet.


Mkt viltrik med Älg, vildsvin, rådjur och hjort finns.

Sveaskogs marker omfattar ca miljoner hektar över hela Sverige. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från hundratals.


Säljes Uthyres Bytes Köpes Önskar hyra Alla Mäklare Privat Företag. Kunde inte ladda in sökresultat. Här kan du annonsera om allt möjligt som har med jakt, vilt och natur att göra. Ibland kan de som annonserar också på sina hemsidor ha annonser om lediga jaktmarker, arrendera jaktmark eller jaktmark som uthyres eller säljes. Nedan några sidor där man kan hitta jakt och söka efter jaktlag att gå med i eller att hitta jaktmark som utarrenderas eller jaktmark till salu.


Här presenteras lediga jaktmarker, fiskevatten och övriga former av arrenden och upplåtelser. Just nu finns inga lediga arrenden. Du kan prenumerera på lediga. Obekräftat så är ett par tusenlappar för en fläck på 5-ha jaktmark i området inte helt ovanligt.


Skogshuggarn Det är så roligt att leva,. Areal finns alltid nära dig. Annonsen du söker kunde inte hittas. Begagnat markna gratis annonsering på LantbruksNet.

Ha utan byggnader säljes. Inga befintliga lån finns på fastigheten. Marken består av mestadels skogsmark i olika åldrar men även lite öppen åkermark. Skiftet är sammanhängande med ett fantastiskt vägnät som gör det lätt att ta sig runt.


Vi är två glada prickar på och år som söker lite mer jaktmark i Skåne även skyddsjakt framförallt vildsvinsjakt men all jakt är intressant. Eller erfaren jägare som söker nya utmaningar? Här erbjuds jakt på allt jaktbart vilt från norr till söder i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg