onsdag 24 april 2019

Plegel plannja

Plannja Modern är ett lyft inom skandavisk takdesign. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik.

Hitta rätt kontakt här! Installationer av vvs, el, ventilation med mera görs med fördel mellan undertaket och det färdiga bjälklaget. Unika PLEGEL gav snabbt en stark position på den nationella och internationella marknaden och taklösningarna säljs i dag genom återförsäljare i Norden och via distributörer världen över. Hjälp oss förbättra kami.


KAMI kan stolt erbjuda marknadens mest hållbara tak med världsunik tillverkningsteknik. Våra plåttak är tillverkade i och för en av världens mest extrema miljöer. Hos BAUHAUS hittar du tegelröda och svarta plåttak i olika utformningar.

Till det finns tätningsband och andra tillbehör. Alltid dagars öppet köp! Aluminiumprofilen är särskilt lämpad för hus nära våra saltstänkta kuster. Profilen har års garanti.


Byggnaden får såväl ett långlivat skydd som ett klassiskt uttryck under många, många år. Takets profileradelinjespel associerar till gediget plåthantverk och den valda takkulören ger huset ett distinkt och samtida uttryck. Den händige småhusägaren lägger taket själv, andra låter en hantverkare göra jobbet.


Detta tak är en storsäljare som finns i flera kulörer, med all säkerhet också en som passar dig och ditt hus. KAMI:s PLEGEL -tak av stålplåt kan läktas med större läktavstånd än standard och ändå ha en likvärdig eller bättre hållfasthet än traditionell takpanneprofilerad plåt. Större bärläktavstånd innebär mindre läktåtgång vilket påverkar din ekonomiska kalkyl positivt. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. Plegel är dvs en sorts takpanneplåt, inte pannplåt.


Om man lägger pannplåten på taket, så blir det ju takpannplåt, och då var det ju bara ett E fel (takpannplåt vs takpanneplåt). Det gör att taket går snabbt att lägga med färre längdskarvar, vilket kräver färre skruvar och minskar risken för läckage. Här kan du enkelt söka efter produkter till ditt tak.

Genom en snygg designad e-butik hittar du det du söker. Vänd Er till oss när Ni vill ha professionell rådgivning när det gäller tak- och fasadplåt. Vi tillverkar även måttbeställda beslag, fönsterbleck samt.


Plåttak finns både i form av korrugerad takplåt och plåttak som efterliknar takpannor. Till plåtens fördelar hör att den är lätt - den väger bara cirka fem. LeveransTakplåt som är under 2. När din order har takplåt som är över 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg