torsdag 4 april 2019

Ryska fyllon

Drunk Russian Mine worker. Unsubscribe from Berusade Människor? Ryska berusade flickor Berusade Människor.


Alkoholens kanske största fördel är att den får människor att skämma ut sig lika mycket som Farbror Torsten skämmer ut sig nykter. Bara tack vare det kan vi nyktra och ordentliga människor hånskratta åt alla fyllon och alkisar i dessa klipp. Om ryska fyllon och dårar i stridsflygplan Rysslands ambassadör i Sverige, Viktor Tamarintsev, har låtit sig intervjuas av SvD:s chefredaktör, Fredric Karén. Resultatet blev att Tamarintsev klart röjer att han når samma nivå som USA:s president, Donald Trump vad gäller både lögnaktiga uttalanden och ren dumhet. Kategori: Roliga filmer.


Att sätta på sig byxor på överkroppen är ju ungefär lika smart som att cykla utan framhjul. I början av 00-talet hade den ryska ekonomin börjat återhämtade sig och man kunde nu börja uppdatera flygsystem och ge piloter mer flygtid. Under det sena 00-talet presenterade också Ryssland en ny upprustning av den ryska försvarsmakten och flera beställningar till det ryska flygvapnet lades fram. Sitter du framför datorn och äter din lunch? Då kanske det här tretton minuter långa klippet med massa tokigheter från de ryska vägarna kan underhålla.


Ryska fyllon

Klassiskt kul klipp som visats i 1Höjdare bland annat. En ryss intervjuas, men i bakgrunden dyker hans fyllo till kollega upp med lera i ansiktet. Stupfull och helkul kille!


Ett ryskt par har verkligen inte spottat i glaset denna strålande dag och är ute och vinglar bland trafiken. De går mitt i vägen, stannar bilar och till och med sparkar på en av dem. En av bilarna som stannar för paret innehåller dock en man som inte tänker ta skit och att någon muckar med honom.


Se vad som händer härnäst. Tror att jag hoppar över den här finska varianten av yoga. Verkar inte vara så skönt för nacken. Men å andra sidan får man ju ett annat perspektiv på. Det är fredag och dags för lite ögongodis!


Ungefär Frankrikes svar på Jean Paul Gaultier. Slava Zaitsev är en ikon i Ryssland. I Ryssland har nästan varje bil en kamera i vindrutan för dom har haft stora problem med försäkringsbedrägerier.


Ryska fyllon

Det gör så att många hemska och roliga. Pages Other Community Ryskt Gruvfyllo Posts. När proffsboxaren Nicolai Vlasenko befann sig på en bar med sin fru blev hans fru trakasserad av ett kriminellt gäng medan han befann sig på toaletten.


Humor: Ryskt Gruvfyllo Upplagd av Vuxna Män Gör Saker Tillsammans kl. Skicka med e-post BlogThis! En annan tv-serie som är riktigt bra är Banditskij Peterburg. Till skillnad från Brigada som åtminstone textats till engelska så får man nog avstå Banditskij Peterburg om man inte kan eller har lust att lära sig ryska.


En av de populäraste ryska ungdomsfilmerna från slutet av 90-talet handlar också maffian. Mössan är hög, skägget långt och leendet brett. Kent Farman älskar sin hobby och sitt jobb - ryska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg