torsdag 18 april 2019

Smultronställen i london

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. London är ju en veritabel guldgruva vad gäller mysiga pubar, bra caféer och schyssta restauranger.


Bay Gifts to the Rescue.

Sex smultronställen i London du inte får missa. London är dessutom den perfekta destinationen för att förnya fitnessgarderoben och testa trendig träning före alla andra. Snöra på joggingskorna och häng med till ett gäng smultronställen i hälso- London ! Ett bra turist tips är att ta en buss med hörlurar och åka runt i. Sedan måste man ju besöka alla sevärdeheter som London Eye, Madam T:s vaxkabinett, osv osv. Fast de är ju inte smultronställen utan snarare turistattraktioner.


London Eye rekommenderar jag förövrigt i skymning - då ser man allt men får jättehäftigt ljus.

Det är som sagt inte svårt att hitta på saker i London , utan snarare tvärtom, det är svår att hinna med allt som man känner att man vill göra och se! Mycket kan man hitta i olika guider, i böcker och på nätet. När det kommer till så kallade smultronställen , så behöver man dock ofta leta lita för att hitta dem. Men sedan finns det några smultronställen som man kanske behöver lite extra hjälp för att upptäcka.


I en annan del av London. London är fantastiskt på många sätt och vis vill man ibland se någonting annat. Och utav alla förorter till London är Richmond min absoluta favorit.


Det finns inga fler reseguider på ditt valda språk. Alla reseguider finns tillgängliga på engelska. Har du några egna smultronställen i London ? Du kan vinna en weekendväska.


Boende ovanpå en trevlig pub i trivsamma förorten Acton. Vi skippade helt att göra London centrum och spenderade våra två dagar i den trivsamma Gunnersbury Park, Notting Hill samt Hyde Park. Slogs framförallt av hur lätt det var att hitta vegetarisk mat samt hur trevliga människorna var i England. I London hittar du marknader av alla slag och om du är du här över helgen får du absolut inte missa att avlägga ett besök på någon av våra favoriter.


Här nedan följer ett urval av de bästa och mest populära.

Sverige som du inte vill missa. Några exempel är Madame Tussauds, London Dungeon och Science Museum. Kan jag hitta smultronställen i London ? London är en spännande och pulserande stad som erbjuder smultronställen för alla!


Vackra Hyde Park och Kensington Gardens, alla de klassiska pubarna eller toppen av London Eye, är bara några exempel. I den oemotståndliga reseguiden Mitt London delar den svenske Londonbon Jon Pelling med sig av sina absoluta smultronställen. Han guidar dig genom stadsdel efter stadsdel i London , och bokens många färgfoton och charmiga illustrationer ger en personlig och levande bild av staden. Låt oss tipsa om smultronställen som förtjänar att ses och upptäckas. Att testa afternoon tea är ju ett måste när du besöker London.


Du får in en härlig blandning av “finger sandwiches”, scones med clotted cream och sylt, bakverk och självklart en massa te. Afternoon tea-ställen finns det gott om i London men många passar på att ta överpriser. Kom på att jag ju alldeles glömt bort att visa er alla smultronställen vi besökte i London.


Men bättre sent än aldrig, right? Som vanligt så låg restauranger och caféer högst prioriterat på vår lista och ett utav de frukosthak vi utnämnt som favorit var WHITE MULLBERRIES (LÄNK). Här berättar jag om gömda smultronställen i London så att resenärer kan undvika de vanliga turistfällorna och hitta ett originellt ställe att äta på.


Varken turister eller invånare hinner med att se allt som London har att erbjuda men eftersom utbudet är så enormt är det lätt för alla att hitta sina egna smultronställen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg