måndag 15 april 2019

Juridik i professionellt lärarskap

Våra ledord är effektivitet, professionalitet och högklassig service. Vi har kompetens inom ett flertal affärsjuridiska områden. Juridik i professionellt lärarskap handlar om både lagar och värderingar i svenska skolor, fritidshem och förskolor. Den sammanfattar den lagliga grund som reglerar lärares arbete och innehåller både hänvisningar till lagtexter och exempel från vardagen i skolan.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel.

Legimus är Myndigheten för tillgängliga mediers bibliotek. Här kan du söka våra talböcker, punktskriftsböcker, e-textböcker och andra media. Det specialpedagogiska perspektivet på professionellt lärarskap handlar om att utgå från de förutsättningar, resurser och drivkrafter som varje barn har. Lärares synsätt och förhållningssätt har stor betydelse för barns och elevers möjligheter att utvecklas till nyfikna och lärande människor.


Under en vanlig dag i skolan uppstår ofta svåra situationer, där lärare måste agera snabbt och många gånger på egen hand. Detta kräver en etisk beredskap. Etik i professionellt lärarskap visar hur reflektion och kommunikation förbereder läraren inför professionsetiska problem.


Författarna utgår ifrån förhållningssätt som stämmer väl överens med den dialektiska kunskapssyn och det värdesystem som finns inskrivet i skolans och förskolans uppdrag. Beskrifningar med situations och planbeteckningar öfver gästgifvaregårdarne och nogodt annat märckvärdigt däromkring uti Blekingen uprättade in Januario.

Det finns inga omdömen till denna titeln. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme. I skolan hamnat du ofta i grupper som du själv inte har valt och då är det oundvikligt att konflikter uppstår. Konflikter blir till i möten med människor. I den här boken kan vi som pedagoger få mycket hjälp att hantera och lösa konflikter.


Lägg i varukorg Prova. Introduktion till etnografiskt fältarbete. Begagnad kurslitteratur för dina studier! Handla online eller i någon av våra butiker. Hos Campusbokhandeln kan du både köpa och sälja ny och begagnad.


Enkelt søk Avansert søk - Forskningspublikasjoner. Lagar är ett system av regler som skapar ett ramverk för hur vi agerar. De både underlättar samarbete och sätter gränser för vårt agerande. Mer information Hitta denna pin och fler på Nya faktaböcker av Folkbiblioteket Vilhelmina. Boken är heltäckande och därför lämplig för alla som vill veta hur ett aktiebolag fungerar.


Många förklarande exempel hjälper dig att förstå både skattereglerna och juridiken kring bolagsstämma, bolagsordning, firmateckning, mm. Du får en utförlig genomgång av reglerna för utdelning och kapitalvinst i fåmansbolag (3:12-reglerna). Specialpedagogik i professionellt lärarskap hp En grundläggande kurs i specialpedagogik för verksamma lärare inom förskola, grundskola, fritidshem och gymnasieskola.


Sammanfattning Linnéuniversitetet Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen) Distans.

Indexterm - Okontrollerad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg