tisdag 1 november 2016

Ändra språk viaplay

Ändra språk viaplay

Se svensk TV inom min. Till en början är svenskt språk förinställt. Det gäller även när du startar en titel du tidigare ändrat språk på, exempelvis ur Fortsätt titta-listan. Vi arbetar också för att implementera funktionen på så många plattformar som möjligt. På enheter där vi inte erbjuder multipla talspråk i nuläget spelas filmerna upp på.


Vissa serier och filmer har undertexten avstängd som förvalt alternativ, i dessa fall är det bara att välja önskat språk enligt instruktionerna ovan. Ditt val av undertext kommer framöver att sparas så att du inte behöver ändra detta varje gång som du vill använda tjänsten. Bland annat kan du ändra textfärg och storlek samt bakgrundsfärg…. Klicka sedan på pratbubblan nere till höger i spelaren så får du fram de aktuella textspåren och du kan då även välja ”Av” om ingen textning önskas.


Hyrfilmer är tillgängliga i 48timmar efter du har bekräftat köpet och du kan se på dem så många gånger du hinner. På datorn så får man upp en liten ruta om undertext men jag lyckas inte hitta någon sådan inställning alls via mediaspelaren. Finns det eller kommer det dyka upp snart? Läs mer om undertexter, språk för ljud och dold textning. För att slå på undertexter och byta språk på Apple TV (2:a eller 3:e generationen) håller du ned mittknappen på fjärrkontrollen i tre sekunder för att visa fliken Undertexter.


Välj sedan det alternativ du vill använda. Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League. Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV.


Just nu så är det blandat Engelska och. Lär dig ändra standardspråket för installation av Creative Cloud-program. Viaplay har alla TV serier och kanaler online. När du angett språk kan du avinstallera och göra om befintliga installationer.


Gratis ändra språk plantronics legend Hämta programvara UpdateStar - Plantronics MyHeadset Updater är ett gratis plugin som tillåter dig att uppgradera. Välj språk på rullgardinsmenyn och klicka på Välj. Om du talar flera språk kan du välja Lägg till ytterligare språk. När du har ändrat språkinställningen stänger du webbläsaren och öppnar den igen. Problem med att byta språk.


Där visas vilket språk. Språkkontroll – I iOS kan du ändra språk för språkkontroll i Word. På fliken Granska i ditt dokument trycker du på ikonen för stavningskontroll och trycker sedan på Språk för språkkontroll. Eftersom så många olika språk är tillgängliga så visar Netflix bara de 5–språk som är mest relevanta för dig under streaming. Nerladdade titlar visar endast de två språk som är mest relevanta för dig.


För att ändra det språk som du vill använda för ljudet väljer du ett lämpligt alternativ nedan. Leta upp det språk du vill installera, markera det och klicka på Lägg till. Språket läggs nu till i listan över tillgängliga språk.


Klicka på Alternativ under ditt valda språk för att komma åt mer inställningar för det valda språket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg