tisdag 1 november 2016

Opel cih trim

Världens bäste Opel - trimmare ? Jag är den som har plockat ut flest hästkrafter ur en 4-liters Opelmotor. Värstingen är bromsad till 29hk och ett vrid på 32Nm. På denna hemsida kan du hitta lite bilder och tips på hur du skruvar ihop en kraftfull Opel -motor.


Men tyvärr åt fel håll.

Den Pinnbult upphängda plåtvippan och pinnbulten sviktar rätt mycket om man använder hårda fjädrar och aggressiva kamaxlar. Sats med st smidda H-profilstakar till Opel CIH 1. Klara med mm bussning för högkompressionskolvar, ARP bult. Den som i dag bygger om sin Opel till liter måste också ha en hög slutväxel, helst högre än 75: en stark växellåda och väl inställd bil - annars går det inte så mycket fortare än tidigare. Det har bara blivit dyrare ! Alla våra Opel CIH kamaxlar är framtagna med den senaste tekniken och beräknade med den senaste data programmen och har genomgått omfattande tester i bromsbänken. På detta vis har vi fått fram dom allra modernaste och bästa kamaxlarna.


Hos oss förekommer ingen kopiering av andra motorbyggares kamaxlar.

Hitta billigaste Opel cih 2. Historisk rally motor, Opel 2. GM bestämde dock att den europeiska delen fick sköta småbilarna så opel fick överta konceptet. Opel cih gamla järnmotorn - 4: Här följer en del råd och tips när det är dags att montera topplocket på Din Opel. Fabrikantens specifikationer gäller i första hand. Skaffa helst en verkstadshandbok ! Arbetet bör utföras av kunnig mekaniker ! Toppackningens tätningsytor skall vara väl rengjorda och torra. Efter att ha varit och bromsat min egen folkrace Opel , en vectra med 0NE motor.


Så gjordes en oväntat upptäckt. Konceptet på bilen var: Motor gått. Wiseco Smidda kolvar OPEL CIH 4L 8V. Detta gör det möjligt att styra alla aspekter i tillverkningsprocessen från råmaterial till coating av färdiga delar. Vi tillverkar och säljer allt inom kolfiber, kevlar och glasfiber.


Un exemple de préparation moteur pour un véhicule routier utilisé occasionnellement mais qui procure de bonnes sensations malgré son grand âge. Vi har fullservice på alla.

We have always loved Pinky and her beautiful Opel Story and what were the odds that she would be for Sale when we were just minutes away wrapping up our car deal in Washington. Ascona B motorerna kallas för CIH , dessa finns det gott om gamla rallydelar till så en 1hästars sugmotor är inte nått jätteproblem att få fram! Mer skulle jag inte rekomendera att du har från början! Eg borde du lära dig bilen först, SEN trimma! Opel kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att garantera att innehållet på denna webbplats är korrekt och uppdaterat, men Opel påtar sig inget ansvar för krav eller förluster som orsakats av att någon tar innehållet på denna webbplats för korrekt.


Opel förbehåller sig rätten att när som helst ändra produktspecifikationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg