måndag 1 april 2019

Hitta någon annans iphone

Begagnade och renoverade mobiler i nyskick. Snabb leverans 1-dygn. Välkommen till obegränsat med chattar. Välj en enhet för att visa var den är på en karta. Om enheten finns i närheten kan du låta den spela upp ett ljud så att du eller någon annan kan hitta den.


Hitta min eller gå till iCloud.

Markera din enhet som borttappad. Men du kanske har märkt att metoden inte garanterar att du inte kommer att hittas. Med appen går det att hitta telefonen via gps, men även via den inbyggda kameran. Trackview kan nämligen visa det som mobilkameran ser.


Har du tur känner du igen vardagsrumssoffan eller skrivbordet på jobbet. Om du har tillgång till någon annans Apple ID är det bara vad är det man får notiser om? Funktionerna är sedan identiska.


Det finns ett antal alternativ under avsnittet iCloud.

Installera appen vänner locator för att hitta din förlorade telefon också. Observera att du inte kan spåra någon telefon med den här appen eftersom det inte är en app för att fånga fusk eller svindlande flickvän. Jag använder mönster på min androidlur, men mamma, pappa och flickvännen är markerade som ICE-kontakter, och nödsamtal går att göra utan att låsa upp den, vilket då dem kontakterna räknas som. Så jag hoppas att om jag tappar den så hittar någon den och vet att detta sätt finns. Telefonerna har varit hos polisen och kompisen har nu papper på att han äger dem.


Problemet är att de är låsta. Den enda luren som startats är femman och då visas ett meddelande, so. Innan du kan redigera någon annans kalender måste personen ge dig behörighet genom att dela kalendern. De kan följa anvisningarna under Kalenderdelegering i Outlook på webben för företag för att lära sig hur.


Som redigerare kan du skapa eller redigera händelser i kalendern. Var försiktig då du lämnar ifrån dig din telefon under längre tillfällen, för någon skulle kunna installera mjukvaror såsom FlexiSpy, Spyera och RecordiaPro i din telefon. Dessa program tillåter en tjuvlyssnare att lyssna på dina aktuella telefonsamtal. Blockerade nummer dyker inte upp i listan över inkommande samtal och meddelanden från dem försvinner spårlöst utan att du behöver se dem. Andra kan så klart även blockera dig, och om du har försökt nå någon utan framgång kanske du har blivit.


Apple ger inte ut någon information om den här databasen utan det blir ett detektivarbete som man själv får göra. Det är överraskande hur mycket telefonen kan berätta om dig. AirPods och iPad paras automatiskt.


Bara genom att hitta en telefon utan lösenord kan man ju som vanlig användare helt enkelt titta i sms-meddelanden och annat som är sparat på telefonen.

Dela din huvudkalender med någon så att hen kan hitta ditt schema. Skapa en kalender som flera personer kan redigera, till exempel en familjekalender. Lägg till någon , till exempel en administrativ assistent, som ombud för din kalender för att schemalägga och redigera händelser åt dig. Släpps det en ny uppdatering till din telefon – installera den.


Får du ett meddelande om att din webbläsare vill uppdatera sig till en ny version – skjut inte upp uppdateringen. Detta är viktigt inte bara ur synpunkten att någon kan komma åt din webbkamera. Bilder och filmer är självklart inte kul när någon stjäl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg