onsdag 3 maj 2017

Aeroflot alkohol

Spar tid och pengar, boka idag. Boka billiga flygbiljetter hos oss! Jämför flygpriser online! Samtalsbehandling i soliga Spanien. Ta ditt första steg, ring oss så kan vi prata om saken.


Sen plötsligt dök det upp billiga flygbiljetter till Saigon med bara en mellanlandning på tre timmar.

Kort därefter rullades dryckesvagnen ut. Förutom att det inte fanns alkohol mellan Moskva och Bangkok, samt något sämre engelska kanske, så var det helt ok och i samma klass som tex Finnair. Jobbigaste för oss var att en av våra väskor inte kom fram med planet till Bangkok utan kom först 14h senare till hotellet.


Here you can view your booking details, obtain itinerary receipts, change passenger details and manage additional services. Men lägg märke till att du inte får ta någon som helst alkohol med in i landet. You useInternet Explorer. Certain functions may not work correctly. We recommend that you use a different browser.


Aeroflot till Bangkok i december och hem i januari.

Går de o besöka barer på flygplatsen i Moskva. Har läst att dem inte serverar alkohol på planen. Business Class was never impacted.


Royal Brunei Airlines serverar inte alkohol på några av sina rutter men precis som hos Egypt Air får du gärna ta det med du vill dricka ombor och precis som hos Egypt Air får du glas, is och tillbehör om du frågar efter det. Ingen alkohol på flighterna severas men det är ju ok och förståeligt med tanke på Ryssarnas ökända alkoholintag! Det fungerade bra, som vilket annat bolag som helst. Vin serverades till maten, men resten av flighten var alkoholfri.


On our website you can buy a plane ticket at a bargain price. Hitta billiga erbjudanden och kampanjpriser för flyg! A few drinks on the plane might be the thing to enjoy with a meal, or just to pass the time. Check out the full list of airlines that provide free alcohol. Maten höll samma kvalitet som annan flygplansmat, dvs.


Serverar begränsat med alkohol vilket gör att flygningarna är lugna. Förvisso var det en och annan rysk resenär som ändå blandade sin busgrogg, men inte så det störde. Vi åkte deras Premium economy vilket ger mer benutrymme och bredare säten. Flygplanet höll väl normalstandard kan jag tänka mig med okej flygmat. Det enda som kanske inte som var så kul var att jag fick sitta på Moskva flygplats i tio timmar på nedresan.


Men sen på hemresan blev det endast ett par timmar.

På deras hemsida framgick att SU börjat ta betalt för alkohol på linjerna till BKK, SGN och PVG. Det sades inget om HKG men väl ombord så var det betalning. Helt ok för mig att betala för vin och avec, men de accepterar endast rubel eller USD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg