onsdag 31 maj 2017

London med barn 2017

Hitta barnvänliga aktiviteter online och boka nu! Res utan oro med GetYourGuide! Saker att göra för hela familjen! Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return.


Inget kan vara mer fel.

Här visar vi varför – med vår helt unika reseguide där barnen står i centrum reseguide. Här finns roliga butiker, gatuartister, spännande museer och berömda byggnader de känner igen från skolböckerna. Tricket är att i stället lära av Harry Potter. Att leta efter den osynliga magin.


Javisst: tänk stort pariserhjul, gigantiska lekparken Hyde Park och oändligt antal affärer. Allt om Resor har vaskat fram de mest lekfulla aktiviteterna. Standardbiljett från £för en familj med fyra personer.

För vuxna och äldre barn kan det vara intressant att läsa all fakta som står om de olika arterna, för yngre barn finns det massor att titta på. Att flytta med barn är alltid komplicerat, mer om vi inte känner till staden. Om du vill titta på tavlor med dina barn ska du bege dig till The National Gallery. För pence köper man ett litet häfte i informationen. Med detta snitslas barnet igenom diverse salar fram till ett tiotal tavlor där uppgifter ska lösas: detaljer ska hittas, gåtor ska lösas, funderingar ska göras och egna verk ska skapas.


London och barn - är det en bra kombo? Men att resa med små barn i en storstad är lite mer av en utmaning, så här kommer några tips på hur man överlever storstaden med de minsta i släptåg. Som alla småbarnsföräldrar känner till tar allt mycket längre tid än planerat när man gör något med barnen. Towern, Legolan utflykter.


Vi reser i november och huvudsyftet är att se Premier League (Chelsea), men eftersom vi ska vara där i tre dagar vill jag gärna ha tips på fler aktiviteter. Funderar på Harry Potter-museet som öppnande för något år sedan(vi har sett alla filmer). Fotboll, Harry Potter och Obama. Smarttelefonens väckarklocka piper redan sju på morgonen. Men för den som läser på lite går det att hitta massor av skoj i huvudstaden som inte kostar ett öre.


Men hur lätt är det att hitta en bra restaurang när du reser med barn ? Små (och stora) ben blir trötta när man minst anat det.

Magar kurrar och man behöver äta vid helt fel tillfälle. Till en början tog hon sitt te med tilltugg på egen han men när hon började bjuda in vänner att dela testunden med henne, blev Afternoon Tea ett koncept i de högre samhällsklasserna. Här finns dokumenterat både historiska händelser, nutida pågåenden och framtida händelser. Boka aktiviteter i Maritime Museum! Närmast perfekt för både barn och vuxna.


Det är en gigantisk stad med ett otroligt bra utbu och trots storleken är det ändå väldigt enkelt att ta sig runt både till fots och med tunnelbanan, säger han. Det ÄR ett bra ställe så klart men visst vill jag vidga vyerna lite mer. Nödvändigtvis inte med michelinmat.


Första upptäckten för barnen kommer redan på tunnelbanan, plötsligt förstår vi varför alla trängts och stirrat på oss i trappan. På sina ställen finns till och med skyltar som uppmanar folk att hålla till vänster – och se till vänster, i trafiken. Med ett Visitor Oyster Card får du procent rabatt. Taxibilarnas konstruktioner skiljer sig åt från vanliga bilar och kan liknas vid mindre postbilar med ett förhöjt bakre tak. Afternoon tea kommer alltid med en aura av lyx och elegans, men på det femstjärniga hotellet The Ned känns det extra lyxigt.


Menyn är klassisk med scones, kakor och snittar, men omgivningen är spektakulär och lyxig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg