fredag 12 maj 2017

Libanesisk restaurang norrköping

Vi förhandlar så att du slipper. En kulturrik matupplevelse mitt i Norrköping City. Vi erbjuder ett stort utbud av färsk och orientalisk mat med hög kvalité.


Vi har fullständiga rättigheter och därav en bar med stort utbud av uppfriskande drinkar. Hos oss kan ni mixa er Grill- och Mezatallrik över disk. Upptäck libanesisk mat från en äkta kolgrill. Libanesisk restaurang i Norrköping. Vi finns på Bäckgatan Norrköping.


Merwah är den nya libanesiska restaurangen på Platensgatan som förr hette Sangria. Vi har renoverat hela restaurangen och erbjuder dig att besöka oss och testa vår mat. Läs hela artikeln på Corren. Orientens puls - Belägna i hjärtat av Norrköping. Merhaba, ärade besökare!


Just nu pågår ägarskifte i restaurangen och i samband med detta en omfattande renovering i restaurangen. Vi håller stängt för tillfället. Vid avhämtning drar vi av av priset Vi rekommenderar!


Mezerätterna kombineras ihop av kökschefen, de olika avsmakningsmenyerna måste beställas av minst 2. Vi har sammanställt restaurangerna i Norrköping. Nästa gång du söker telefonnumer, menyer eller öppettider till en restaurang i Norrköping är det hit du ska komma. Vi har en sammanställning över 1restauranger i Norrköping efter att ha dammsugit hemsidor, sociala medier och gula sidorna. Hos oss äter våra gäster från en tilltalande meny där absoluta fokus ligger på kött av högsta kvalitet.


Libanesisk restaurang norrköping

Rätterna talar för sig själva, tidlösa klassiker tillagade med små medel och stor kunskap. Vi serverar dagens lunch mån-fre kl 11. Studentlunch 1kronor.


Väldigt bra ställe med otroligt billiga utgifter exempelvis hyra på ca. På Samboosak använder vi alltid dagsfärska råvaror för att uppnå bästa smak. Välkommen till oss på Trädgårdsgatan i Norrköping. Vi är en restaurang med fullständiga rättigheter och hos oss kan du njuta av goda rätter som grillspett, hamburgare, plankstek, pasta och mycket mer. Vår vision är att skapa en trevlig atmosfär för er att umgås i kombination med prisvärd mat och dryck med bra kvalitet.


Libanesisk restaurang norrköping

DEN ULTIMATA LIBANESISKA UPPLEVELSEN I ETT UNIKT FORMAT. Oummi är ett koncept skapat med traditioner där moderna tankar har adderats. Reviews Torrt kött , beställde pepsi fick cola. Nä de här va ingen höjdare tyvärr.


Alltid 1 färska livsmedel. En libanesisk restaurang som serverar alltifrån krispigt grillad kyckling och nötfärsspett till såväl kalla som varma mezerätter. Mixa och ordna en mysig plockmåltid åt dig och ditt sällskap eller varför inte testa familjebrickan? Vi hjälper dig som privatperson eller företag att avnjuta en god måltid hos oss inne i restaurangen eller för catering.


Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. Butlers matsal är en av Norrköpings mest populära restauranger för after work, shoppingbreak, innan konsert, innan bion, samt middag sju dagar i veckan. Här blandas affärsmän med pensionärer, kompisgänget, familjer, turister och alla tänkbara kategorier av människor.


Restaurang Falkenberg vid Tånga Handelsplats Till Restaurangen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg