onsdag 24 maj 2017

Blondin skämt

Här hittar du dina absoluta favoritskämt om blondiner. Utvalda blondin-skämt 1-10. Daggmasken Hur dödar en blondin en daggmask? Hon begraver den levande! Om du letar efter ett roligt och ibland snuskigt skämt om blondiner så har du kommit till den rätta platsen.


Brunetten för blondinen tappa bort sig på vägen ner!

Alla blondiner i alla skämt och historier nedan är dock inte blåsta. Det stegade in en blondin med D-kupor hos psykiatern: – Snälla hjälpa mig! Det är en typ av humor som bygger på att blondiner ofta ses som korkade, promiskuösa och bimboaktiga. På den här sidan hittar du massvis med roliga blondinskämt. Tack för bidraget : En brunett går till läkaren.


Vad kan jag hjälpa dig med? Jo, jag har så ont, jag tror jag har brutit varenda ben i kroppen. Men snälla du det är inte möjligt, säger läkaren.

Jo visst, kolla här, svarar brunetten och petar sig på axeln och skriker till. I mer snuskiga blondinskämt driver man med att blondiner är lösaktiga och gärna har sex med allt och alla. Hur får man plats med fyra blondiner på en stol? Man vänder stolen uppochner.


Varför vattnade blondinen flaggstången? För att hon trodde knoppen skulle slå ut. Vad är det för skillnad på en smart blondin och ett ufo? Hur dränker man en blondin ? Det finns folk som påstår sig ha sett ufon.


Lägg en spegel på botten av en pool. Grova skämt är en populär kategori, och det är just därför som vi har skapat den. Om det är för mycket för dig kan du alltid välja mellan många andra kategorier. Kom ihåg att vi utöver skämt dessutom har ordspråk, citat, raggningsrepliker och gåtor.


Här kommer du garanterat att hitta ett gäng blondin skämt som får dig att skratta ordentligt! Om du är en blondin så försök att inte ta illa upp – men du behöver inse att blondin skämt är här för att stanna! Härdad pojkvän och blondin.


Där fick han syn på blondinen som stod där med vatten upp till midjan och ett hagelgevär i högsta hugg.

Blondinen köper CocaCola. Han stannade bilen för att titta, just då fick han syn på en enorm alligator som simmar snabbt mot blondinen. Med stor möda drar hon upp den på land. Advokaten frågar om hon har lust att leka en kul lek?


Efter ett tag kom hon på att hon. Vad gjorde den blonda bondmoran med fårullen? En blondin försökte komma in i sin låsta bil med en galge.


Stickade tröjor åt fåren så de inte skulle frysa. Vad fick blondinen som stal en almanacka? Vad trodde blondinen att ett ljusår var? Det är inga skämt , allt är sant.


Hur många blondinskämt finns det? Han försökte flera ggr men blondinen höll masken och låtsades som ingenting. Efter ett tag sa blondinen att killen skulle ligga ner och vänta medans hon sprang in på toan en snabbis.


Tre blondiner fick varsin önskning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg