fredag 5 maj 2017

Skapa ett youtube konto

Klicka på Logga in längst upp till höger. Du kan skapa en ny kanal både på datorn och på s mobilwebbplats. Du får använda bokstäver, siffror och punkter. I denna video går vi igenom steg för steg hur du skapar ett Sydsvenskan- konto.


Detta konto ger dig tillgång till sydsvenskan.

Kontrollera från en dator att du är inloggad på med den kanal som du vill ta bort. Hitta nya favoritvideor på. Om du anger korrekta uppgifter blir det lättare för oss att skydda kontot och göra våra tjänster med användbara. När du skapar ett konto är det viktigt hur du väljer och skyddar ditt lösenord. Eftersom vi inte känner till ditt lösenord kan vi inte återställa det åt dig om du glömmer eller tappar bort det.


Vill du skapa en kanal men vet inte hur du ska göra. Kolla in denna videon där vi går igenom hur man skapar en kanal och hur man laddar. Fler än en miljard människor besöker varje månad – och många av dem kanske skulle gilla den musik du gör.

Om du har en egen artistkanal kan den globala publiken hitta din musik. Vi ger dig några enkla knep på hur du kan anpassa kanalen och fem tips på hur tittarna lätt kan hitta musiken på. För att filmen ska hittas vid sökningar på eller i sökmotorer ska du välja en relevant titel och beskrivning och ”tagga” filmen med relevanta ord.


Hör gärna av dig om du har frågor, eller vill ha hjälp med att skapa din egen -kanal. Så här skapar du ett nytt Microsoft- konto för att använda Microsofts tjänster. I denna guide visar jag hur du på bara några minuter skapar ett konto på. När du har registrerat ditt konto kan du bland annat ladda upp filmer, prenumerera på andra kanaler, gilla klipp och kommentera. Hur man skapar ett konto på 1. Du kan också skapa ett konto genom att söka ett av våra lediga jobb direkt.


Om du är på jakt efter ett nytt jobb just nu så är det bra att komplettera ditt CV genom att även gradera relevanta kvalifikationer och yrkesroller på ditt konto. Vi använder sedan dessa för att matcha dig mot våra lediga jobb. Om du använder Apples tjänster har du redan ett Apple-ID och behöver inte skapa ett nytt. Läs om hur du loggar in, hanterar och skyddar ditt konto. För att få tillgång till samtliga uppkopplade tjänster krävs det att du skapar ett Volvo ID och sedan registrerar det till din bil.


Skapa och registrera ett Volvo ID. Den här artikeln beskriver hur du skapar och registrerar ett Volvo ID till din bil. Innan du kan skapa ett konto på arbetsformedlingen.

Syftet är att vi vill förhindra oseriös användning. Tjänsterna på vår webbplats får bara användas i syften som framgår av respektive tjänst. Så, redo att skapa ett -konto för ditt företag?


Detta inlägg kommer att gå igenom processen, från början till slut. är den största internetsajten i världen när det gäller videodelning, och innehåller hundratals klipp och kortfilmer som ses av miljoner användare varje dag. Du kan även skapa ditt eget bokningssystem och själv börja erbjuda tjänster via. Om du skulle tappa ett kort kan du spärra det och få ett nytt tillbaka.


Nu ska vi visa er hur man skapar ett - konto jätteenkelt. Se själv i guiden vi hittade på hur man enkelt skapar ett - konto. Tryck eller klicka på Lägg till ett konto. Ange kontouppgifterna för personen som ska logga in i Windows.


Du kan göra det på fyra olika sätt: Om personen redan har ett Microsoft- konto anger du det nu. Om den person som du lägger till inte har ett Microsoft- konto kan du använda personens e-postadress för att skapa ett. Hur skapar jag ett Schibsted- konto ? Det är superenkelt att skapa ett Schibsted- konto. När du är skapat ett Schibsted- konto och är inloggad på ditt det får du möjligheten att nyttja många smarta funktioner hos oss. Ditt Adobe ID är din e-postadress.


Använd samma Adobe ID för att koppla alla dina planer och produkter från Adobe till ett enda konto. Ett Adobe ID är en förutsättning för en säker och anpassad användning av program och tjänster från Adobe, och det krävs när du vill köpa Adobe-produkter. Vi känner inte igen den e-postadress du fyllde i för att logga in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg