torsdag 18 maj 2017

Psykolog västerås landsting

Boka psykolog i mobilen. Mindler är landstingssubventionerat och därför gäller frikortet. Träffa en psykolog utan väntetid. Ta del av dina journalanteckningar.


Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar.


Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Psykolog västerås landsting

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Landstinget har vårdavtal med många privatpraktiserande psykologer , vilket innebär att man kan få gå hos dem till en reducerad kostna en så kallad landstingstaxa. Men tillgängligheten varierar väldigt från landsting till landsting. Därför är det bäst att du kontaktar ditt landsting och hör efter vad som gäller just där.


Vi erbjuder utbildningar, kurser och föreläsningar inom modern psykologi. Områdena vi föreläser kring är flera även om utgångspunkten alltid är funktionell och kontextuell, eller enkelt uttryckt modern KBT. Trots att det inte finns något psykologprogram i Västerås finns det alltså relativt gott om praktiserande psykologer i regionen, prykologer som legitimerats via socialstyrelsen. Brist på psykolog i Västerås.


Psykolog västerås landsting

Detta sker till exempel i form av föreläsningar, Bio Existens och samtalskvällar för allmänheten. Flera regioner har inrättat PTP-program. Dessa kan se lite olika ut, men alla syftar till kvalitetssäkring av PTP-tjänsterna samt underlätta för arbetsgivare att rekrytera fler PTP- psykologer och därmed säkerställa framtida behov av psykologer. Du kan också få hjälp av elevhälsan på din skola.


Kontakta elevhälsan direkt på din skola eller ring rektorn på skolan. På elevhälsan kan du prata med skolläkare, skolsköterska, psykolog eller kurator. Västmanlands viktigaste jobb.


Psykolog västerås landsting

Och gör skillnad varje dag. Vi arbetar med förebyggande hörselvår hörseldiagnostik och hörselrehabilitering. Vi gör bland annat hörselmätningar på barn, balansprov (VNG) och provar ut hörapparater. Har din hörapparat gått sönder, är tyst eller behöver du hjälp med att byta.


Du väljer själv vilken psykoterapeut du vill gå till. Den remitterande psykiatrikern eller psykologen kan hjälpa dig att välja om du önskar det. Hos oss kan du få kognitiv psykoterapi, systemisk psykoterapi, familjeterapi och utbildningsterapi.


Psykoterapimottagning finns i Västerås , Örebro, Enköping och Stockholm. Vi har vårdavtal med landstingen i Uppsala, Örebro och Dalarna för landstingsfinansierad psykoterapi hos privata vårdgivare. Högkostnadsskydd gäller (frikort). Skolpsykolog sen år tillbaka och jobbar med elev hälsofrågor. I en del fall har det egna landstinget tecknat avtal med andra landsting , vilket gör att man i sådana fall kan välja att lista sig på en vårdcentral där i stället.


Enstaka besök kan man alltid göra på en vårdcentral i ett annat landsting och då ersätts det landstinget av hemlandstinget. Jag är sedan många år legitimerad psykoterapeut, inriktning KBT, med auktorisation av sfKBT och är utbildad handledare. Välkommen till min privata psykoterapimottagning på Norra Källgatan centralt i Västerås. Om testet visar att du är gravid erbjuds du samtal som stöd i ditt beslut. Väljer du att fortsätta graviditeten bokar du tid hos en barnmorska på din vårdcentral.


Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Claes. Claes har angett jobb i sin profil. Sjukhuset ligger i stadsdelen Hemdal i östra Västerås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg