onsdag 17 maj 2017

Takstolar

Godkända LED-spotlights med trivsamt ljus. De största leverantörerna hos oss och snabba leveranser. Förutom våra lagerförda takstolar har vi även ett standardiserat sortiment av saxtaktakstolar, ramverkstakstolar, pulpettakstolar, funkistakstolar och pulpettakåsar.


Ska du köpa takstolar ? Välj bland våra lagerförda takstolar.

Snabba leveranser och fasta priser. Olika varianter av fackverkstakstolar och ramverkstakstolar. Vår takstolsfabrik i Rättvik producerar takstolar efter våra kunders mått och önskemål. Vi tillverkar alla typer av takstolar : fackverk, ramverk, sax. Våra takstolar tillverkas av fyrhyvlat konstruktionsvirke som sammanpressas med pressplåtar.


Vi använder bara virke av högsta kvalitet till våra takstolar. Ledande på takstolar i trä. Söker du en taklösning som håller - både när det gäller kvalitet och prisbild?

Då är ett samarbete med oss ett TAKtiskt val. Skånska Byggkomponenter av Munktorps Trä. Där finns en gedigen erfarenhet av takstolstillverkning som vi vill ta tillvara på.


Uppstolpade takstolar för betongunderlag. Den här sortens takstolar används mestadels på betongunderlag och spikas oftast ihop på plats. TACK ALLA NI SOM FIRADE ÅR MED OSS. KLICKA HÄR FÖR BILDER! Låt oss göra en kort presentation av företaget och dess historia.


Vi är, precis som namnet. Här finns hjälpmedel för dimensionering av konstruktionsdelar som ingår i byggnadsverk i trä. Tabeller med dimensioner för takstolar , bjälklag,. Hållfasthetsklass C24. Takstolar AB är ett mindre aktiebolag med anställda.


Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 9TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i. Arkitektritade konstruktioner.

Takstol, del av den bärande konstruktionen i ett yttertak, i sin enklaste form bestående av två mot varandra lutande sparrar, som möts i taknocken och nedtill. Vi har producerat fackverk i över år och därmed samlat på oss mycket. Sveden Trä producerar byggnadsvirke i gran och furu. Vi levererar: takstolar , prefab, råspontluckor, fingerskarvat konstruktionsvirke, mm. Ett prisvärt alternativ för dig som funderar på att bygga takstolar själv.


Färdiga takstolar nu - meter spännvidd med alla mått och spikplåtar uträknat. De kan användas i hela Sverige och i alla terrängtyper och städer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg