onsdag 3 maj 2017

Dinosaurieägg som kläcks i vatten

Dinosaurieägg som kläcks i vatten ! Se här hur dinobabyn växer och växer. Tar man upp dinosaurien på torra land så krymper den ihop igen allt eftersom den torkar. Vad det blir för sort när den kläcks är en överraskning.


Magiskt ägg som läggs i ett glas vatten och kläcks efter några dagar!

Hela processen att kläcka dinosaurieägger är väldigt enkel. Det enda du behöver är en skål med vatten , ett dinosaurieägg och en del tålamod. Ett dinosaurieägg som kläcks efter att du lagt det i vatten. Du börjar ana sprickor i skalet efter bara ett par dagar och sen träder dinosaurien fram mer och mer för varje dag som går.


Från början till slut tar det ungefär en vecka. Massor av användningar året om, så du behöver inte oroa dig för påsken som kommer och. Tänk att kunna se en dinosaurie kläckas!


Det kan du nu med detta dinoägg, skaffa dig en egen dinosaurie!

Uppskattar du våra populära vattenpärle-djur eller dinosaurieägg kommer du garanterat att älska även dessa leksaksägg som kläcks i vatten. Roliga figurer att leka me dinosaurieägg som kan kläcka fram minidinosaurier och utgrävningskit för att hacka fram fornlämningar från dinosaurier. För dig som tycker om dinosaurier så har vi ett riktigt stort utbud av coola figurer från flera varumärken så som Schleich, Jamara, King me Worl Play fun och många. Jag har en åring som önskar sig ett dinosaurieägg (inte ett riktigt !) som man lägger i vatten och sen kläcks det. Dessa magiska ägg verkligen kläcks ! Lägg ägget i vatten så kläcks det efter ca 1-dagar och en liten T-Rex tittar fram.


En superhäftig leksak för barnen, det är ju lika roligt att se ägget kläckas och dinosaurien växa som att sedan leka med T-Rex! Men där finns två stora problem med att föda upp. Om du lägger dem i vatten i ett par dagar så kommer de att kläcka och växa och växa och bli mycket större. När de vuxit klart kan du skapa en hel samling. För alla barn som älskar dinosaurie så är det här ett måste.


Ett ägg ingår och levereras i slumpvis m. Finns olika sorter - skickas osorterat. Spännande dinosaurieägg som kläcks i vatten ! Bli först med att recensera “Magiskt dinosaurieägg , Multi” Avbryt svar. Du kommer bli meddelad när produkten finns i lager.


Varje dag leker uttorkade och solsvedda föräldrar att de är krokodilföräldrar till små ungar som sedan kläcks ur sina ägg allt eftersom de små blir varma och börjar sträcka på sig igen.

Det blir liksom aldrig tråkigt att låtsas att man kommer till världen för första gången och blir mottagen med förtjusning och jubel. Kommentera gärna våra inlägg. Vi förbehåller oss dock rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll. Detta är verkligen en riktigt häftig sak till alla dinosauriefantaster därute.


Här får du ett dinosaurieägg som du lägger i vatten. Om du inte vill fylla påskägget med godis så vill jag tipsa om att lägga ett ägg i ägget! Detta ska barnbarnen få inslagna i sina paketkalendrar.


Det är dinosaurieägg som man lägger i vatten och sedan väntar i till timmar tills dom kläcks. Sedan tar det ytterligare 5-dagar tills den lilla babydinon vuxit klart. Så det här får bli ett av de sista paketen dom får öppna.


Undra vad som finns inuti? Som tur var fanns det en ledtråd. Astrid klurade lite och kom fram till att det måste vara ett dinosaurieägg.


Då ägget ska vara täckt med vatten ända tills det kläcks fick leta fram en stor glasskål. Den fyllde vi sedan med vatten och Astrid lade försiktigt ner ägget, spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg