måndag 15 maj 2017

Granngården ullared

Maskiner, växter, redskap och mer! Köp i butik och online. Lantbruk och Skogsbruk! Skapa trivsel i ditt hem. Upp till rabatt i Ullared.

Sista minuten-erbjudanden. Likväl ett brett sortiment med sågar, hund- och kattmat, heminredning mynte, kandelaber etc. Besök vår butik eller handla online i vår webbshop idag. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare – allt för det Jordnära livet!


Välj annan butik Välj denna butik. Faktum är att vi sällan har kö in i varuhuset, bara ca. På Gekås säljer vi allt till hemmet som får plats i en bil.

Granngården i Gekås Ullared Camping Stugby Fc351. Idag är det Djurens dag! Genom vår djurfond är. Handla enkelt på vår webshop! Hitta produkter för trädgår djur och lantbruk.


Closing times when nearest shop is open and closed. Allt för det jordnära livet! Stort sortiment av jobb- och skyddskläder.


I utbudet hittar du bland annat jackor, arbetsbyxor, varselkläder, handskar, hörselskyd flamsäkra kläder. Målsättningen är att kunna erbjuda Sveriges billigaste matkasse! Du hittar även det mesta inom skogsarbete t. Thomas Karlsson, delägare i Gekås, bygger sin drömbostad i Svartrå, några kilometer från Ullared. Ett aggregat för medellånga stängsel.


Kundvagnar Det händer i bland att kundvagnar förväxlas. Tänk därför på att märka din kundvagn så att du känner igen den.

Lägg aldrig privata tillhörigheter (handväskor, mobiler mm ) i kundvagnen. Min pappa kommer från granngården och vi tycker att platsen är väldigt fin. Vi gillar att bo i inlandet och tycker om skog och natur.


Många hästar avmaskas i onödan – med resistenta parasiter som följd. För att undvika det bör man göra ett träckprov innan en eventuell avmaskning. För dig som är händig och gillar att fixa hemma, är detta kategorin för dig. Det har aldrig varit roligare att vara hemmafixare! Vi är gärna bollplanket som hjälper dig som privatperson eller företagare med bra lösningar.


Har vi inte produkten hemma så fixar vi det mesta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg