torsdag 11 maj 2017

Bli medlem cervera

Det ska alltid löna sig att vara medlem hos oss, därför har vi några ständiga medlemsrabatter. Bland annat erbjuder vi alltid våra medlemmar för på alla pappersservetter. Logga in på Mitt Cervera för att se alla pågående kundklubbserbjudanden. Medlemmen ansluts i egenskap av privatperson.


Om butikspersonalen begär är du som medlem skyldig att visa upp giltig legitimation.

Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Genom att bli medlem i Cervera Club godkänner du dessa villkor. Strategin framåt är att franchise ska vara en möjlig driftsform för våra fysiska butiker och som ett led i detta har Cervera påbörjat processen för att bli fullvärdig medlem i föreningen Svensk Franchise.


Därigenom blir alla franchisetagare automatiskt också medlemmar i föreningen. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.


Bli medlem gratis och ta del av aktuella rabatter.

Som en välkomstpresent från Cervera får du en värdecheck på kr att använda nästa gång du handlar. Cervera ger ngn procent till brudparet om man lämnar in önskelista? Duka ger av värdet på. Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior.


Kravet vi har är att du fyllt år. Så snart du blivit medlem får du inloggningsuppgifter och kan ta del av alla seniorrabatter och pensionärsrabatter, t ex får du alltid minst rabatt hos Synoptik och rabatt på försäkringar hos If. Att vara medlem hos Cashbacker är helt gratis! Du får riktiga pengar tillbaka på alla köp du gör via oss när du shoppar i våra butiker.


De rabatterade priserna laddas på ditt Coop-kort och du får det lägre priset automatiskt när du drar kortet i kassan. Som medlem får du varje vecka bättre priser på utvalda varor i våra butiker. Stort utbud av produkter från kända varumärken. Beställ smidigt online idag! Som Twilfit Sister får du ta del av Twilfits unika expertis, stora utbud och inspiration till de vackraste och skönaste underkläderna.


Vi växer snabbare än någonsin och är på god väg att bli Sveriges största parti. Medlemskapet är gratis, kortlöst och ger dig bonus på varje krona du spenderar. Vi sverigedemokrater kommer från hela Sverige – från såväl landsbygd som storstad.

Vi är unga och gamla, arbetare och akademiker. Tillsammans utgör vi den folkrörelse som åter kommer att göra Sverige till ett tryggt land att leva och växa upp i. Ok, det har vi inga belägg för. Men de får i alla fall tillgång till exklusiva erbjudanden och de är väldigt glada och så missar de inte allt skoj som händer i vårt kvarter.


Tjäna poäng på allt från flygresor till dagliga inköp. Peter Rimbäck klev på som vd i början av augusti och värvades till Cervera från HM. Han eftrträdde Johan Junehed på posten. I pressmeddelandet skriver kedjan också att ”v i kommer under det närmaste året att behöva jobba ännu närmare våra leverantörer och hyresvärdar för att säkra upp att vi alla kan tjäna pengar på långsiktigt hållbara nivåer”. Läs användarrecensioner, jämför priser och hitta bästa köpet av Cervera produkter hos PriceRunner Sverige.


Med familjemedlemskap blir hela familjen medlem till ett och samma pris. Gäller för de familjemedlemmar som är skrivna på samma adress. Du som tecknar medlemskapet blir den vi kontaktar om det skulle vara något.


Du behöver inte lägga till dig själv igen, utan här lägger du till ytterligare personer på medlemskapet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg