måndag 15 maj 2017

Jula ramar

Bästa servicen och utbudet, välkommen! Ring oss direkt så hjälper vi dig! Handla direkt online eller i butik! Letar du efter prisvärda ramar? Besök oss i butik eller på nätet!


Vi har det du behöver.

Alltid personlig service. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom barn och familj. På Jula siktar vi högre.


Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Prints eller akvareller framhävs mer i ett passepartout med en målad träram runt. Här hittar du ramar och fotoramar, i olika storlekar för olika typer av innehåll.


Våra ramar och bildhållare låter dig rama in detaljer såväl som porträtt och landskap, i färgglada eller milda svartvita skalor.

Med en träram i vitt eller svart blir det bilden som får ta för sig och som sätter känslan. Rätt ram till rätt motiv gör skillnad - hitta din perfect match hos oss på Desenio. Välj bland vårt breda sortiment av ramar i olika färger, material och storlekar. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor!


Alla ramar från rambutiken. De ramar du hittar hos oss passar till alla typer av bilder och foton, från små och stora skolbilder på barnen till större affischer och posters. Framkalla eller förstora bilder.


Du kan även hitta paket med flera matchande ramar , som är perfekta när du vill hänga upp bilder på familjen. Ramen öppnas på baksidan, och du kan på ett enkelt sätt placera dina posters utan vassa metallpiggar. Sveriges största e-handel av ramar på nätet. Hos oss hittar du allt ifrån trendiga tunna fotoramar i metall, till klassiska träramar och metallramar i svart, vitt guld och silver. Ramgalleriet är en webshop som säljer måttbeställda tavelramar, färdiga tavlor och tillbehör till tavlor och ramar.


Vu säljer även måttbeställda tavelramar. Köpte st 50x70cm och 3st 30x40cm ramar , ALLA var trasiga och defekta i ramarna, gick inte alls att använda. Köp ramar online idag! Blir till att lämna tillbaka direkt imorgon, riktigt tråkigt då jag hade hoppats på mycket bättre kvalitet för det priset.


Våra billiga ramar har god kvalité trots de låga priset och det är därför just vårat sortiment av ramar troligen kommer passa dina behov oavsett vad det är.

Både för proffs och amatör som vill lyckas med sina inramningar. Rusta - Mycket för pengarna. Skapa ett trivsamt och personligt hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg