tisdag 23 maj 2017

Benskydd med ludd

Då hittar du garanterat en här. Billiga fotbollsskor och tröjor. Benskydd från kända varumärken! Handla i butik eller online idag. Hos oss finner du noga utvalda benskydd som skyddar dins häst senor och ben från skador vid både hoppning, ridning i terrängen och på dressyrbanan.


Veredus ligger alltid i framkant när det gäller utveckling av högteknologiska ben- och senskydd av högsta kvalitet. Välj bland värmande skyd stötdämpande skydd och skydd med syntetpäls, teddy eller konstull. Svart, Grå, Rö Marin med svart ludd. Skara Hästsport har alla de rätta märkena till bra priser.


Vi har bland annat jackor, ridbyxor, sadlar, träns, bett och ridstövlar. Boot Covers, Proffesional´s Choice. Hästens ben är sköra och kräver de bästa skyddet. Senskydd med ludd - Norton.


Benskydd med ludd

Vi erbjuder flera olika alternativ för att matcha just dina och din. BACK ON TRACK HASSKYDD MED HÅL. Back on track Hasskydd. Kentucky Karledsskydd med ludd.


Skriv in din e-postadress och få nyheter och kampanjer från oss. Horseguard Airflow Damasker. Fri frakt över 4kr. Med det sagt, finns det inga regler för om du ska välja ett större eller mindre benskydd. Du ska välja det som känns bevämast att spela med.


Benskydd med ludd

Föredrar du små benskydd så ska du köra med det. Nu behöver du bara välja ditt favorit- benskydd och göra dig redo för att kriga. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp benskydd hos Intersport. Sluter om hela benet och förslutes med två elastiska kardborrar.


Maskintvätt grader. Mycket användbara strykkappor som fungerar både som frambensskydd och som bakbensskydd. Välj gärna en storlek större till bakbenen. Sluter väl om hela benet och stängs med dubbel kardborrknäppning. Perfekt för känslig hud.


Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Lättviktsskydd med perforerad innerfoder med andasfunktion, skyddande kornigt PU-läder och smarta läderremmar.


Utsidan i 3D-mesh gör dessa benskydd till ett av de bästa på marknaden när det gäller andasfunktion, medan den vadderade och korniga läderytan är hård och. Svarta benskydd från Hansbo Sport med mjuk insida i teddy och yttersida i syntetläder. Gå med i vår community för specialerbjudanden, information, inspiration, inbjudningar och mycket mer. Med benskydd på hästens smalben kan du förebygga skador som hästar annars vanligen råkar ut för.


Benskydd med ludd

Det är både insidan och utsidan av benet som kan drabbas av slag och stryk från andra hovar eller hinder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg