onsdag 10 maj 2017

Instagram namnförslag

Via Instagram skickar hon också många besökare till bloggen. När jag tar bilder till bloggen så kanske jag också lägger upp dem på Instagram. Då skriver jag att man kan se resten på bloggen och så länkar jag, berättar hon.


Hur tänker man som förälder när ens 17-åring får så stor uppmärksamhet? Polisen tagit fram en fantombild som vi nu söker namnförslag på. Mannen pratade svenska.

Northern Caramelle ue. Den norska 16-åringen Andrea Brataas har fler än 600. Det är t ex fler än Oprah Winfrey och artisten Skrillex. Välkommen till bebisnamn. Om ni tvekar inför släktnamnen kan vi utöka er lista med fler barnnamn.


Jag ser också fram emot att skänka iväg en massa bebis- och barnprylar till andra som behöver dem när den dagen kommer och jag kan också ta bort listorna med namnförslag som legat i min telefon en mindre evighet. I mars föder Madeleine sitt tredje barn. Men vad ska babyn heta?

Prinsessan och hennes Chris har en mängd relevanta namn att välja bland. Och nu finns det en trend som cirkulerar på Instagram. Vi har sett den länge men på senaste tiden har den verkligen exploderat i våra flöden. Det handlar om en specifik pose. Den så kallade Barbie feet-posen.


Mitt namnförslag har jag med mig redan sedan i försomras när jag blev gravid så den känns så himla rätt ( funkar faktiskt på både pojke och flicka så därför kunde jag välja namnet till min favvis trots att jag ju inte visste om jag väntar pojke eller flicka ). Ett riktigt nyfiket litet charmtroll har flyttat in till oss #128525; namnförslag någon? Skratta, gråt , förfasa er! I Finland skyddas efternamn i den nya lagen om för- och efternamn så att vem som helst inte kan ta ett efternamn som redan är bruk. Lina Ilar, 2 har blivit känd genom TV4-dokusåporna Farmen och Bonde söker fru. Nu får hon prova på en annan roll, nämligen att bli mamma.


Har man fler än två konferensrum på en arbetsplats är det nödvändigt att kunna skilja dem åt. Att ge dem namn är ett av många olika sätt att göra det på. Följ oss gärna på instagram ! Idag kom vår första kalv.


Kom gärna med namnförslag på bokstaven R! Avsnitt på den här sidan.

Totalt kom 1förslag in till juryn. Tack för namnförslag på Insta, FB, mail och i verkligheten. Pontus Hellgrens förslag vann. Han får varma kläder med ursnygg logo.


Namnförslag till babyn vi inte väntar Av någon väldigt konstig orsak så har jag gått runt och skrivit en lista på telefonen på potentiellt passande namn på en framtida trea. Robert bara: För TILLFÄLLET?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg