fredag 5 maj 2017

Magplatta fårskinn

Upptäck vårt stora utbud av fårskinn. Här finns olika varianter och storlekar. Vårt mål är att alla ska hitta en matta hos oss.


Magplatta fårskinn

Köp dina hem- och trädgårdsartiklar tryggt och säkert från oss. Fantastiskt fina fårskinn! Skara Hästsport har alla de rätta märkena till bra priser. Vi har bland annat jackor, ridbyxor, sadlar, träns, bett och ridstövlar. Lång gjord med magplatta i artificiellt läder och fårskinn som är enkelt att sköta.


Anatomiskt formad för att fördela trycket och minska obehag hos hästen. Elastisk på båda sidor för bästa komfort. Tre D-ringar att fästa hjälptyglar i. Fästes med kardborreband och skyddar din häst från skavsår. I svart läder med trippelresår i båda sidor och rostfria rullspännen.


Magplatta fårskinn

Den är fodrad med CHRIST fårskinn som sitter fast med kardborre vilket gör att du lätt kan ta av och tvätta. Lagerstatus I lager inom arbetsdagar Info. Vi erbjuder både hoppgjorar med magpladda, dressyrgjordar och långa sadelgjordar utan magplatta. Sadelgjord med fårskinn ifrån Kentucky.


Gjorden är tillverkad av stark nylon med mjuk fårskinn. En gjord som är bra till en känslig häst eller en nyklippt häst samt för att motverka skav. Spännena är gjorda av rostfritt stål. Rejäl resår på båda sidor.


Går att tvätta i maskin. Alltid snabb leverans, fria returer och öppet köp. Handla din matta redan idag! Passar perfekt när du vill byta ut det gamla och kan tvättas i 30°. Kardborre som fästes enkelt på magplattan.


Finns i svart, brunt och natur. Magplatta i läder med äkta fårskinn ! Karbinhake och ring för enkel fastsättning av martingal eller förbygel samt D-ring på sidorna. Kraftig resår i båda ändar. Fodrad med konstgjort fårskinn för maximal komfort för hästen (tvättbart i grader). Fårskinnet är inte avtagbart.


Lämplig för för hästar som lätt får skav. Optimum magplatta är skuren för att kunna passa din häst perfekt. Den är klädd med avtagbar fårskinn på insidan vilket gör att den motverkar skav. Undvik skador när du tränar och tävlar i hoppning.


Broddar i hästens skor kan skada den känsliga huden på hästens mage. Det tjocka lädret på den här sadelgjorden med magplatta skyddar din häst från skador orsakade av broddarna. Lätt att ta av och tvätta!


Hoppgjord med fårskinn. Med öglor för hjälptyglar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg