onsdag 31 maj 2017

Väder phu quoc januari

Väder , klimat och temperatur har en avgörande påverkan på din resa, oavsett om det gäller soltimmar eller vattentemperatur. Vi planerar tre veckors semester i Vietnam, och har efter lite läsning här på forumet tänkt besöka Ho Chi Minh, Puh Quoc och Mekongdeltat. Klimat och väder i Vietnam. Den kalla perioden är mellan November och Februari. Den varma perioden är mellan April och Maj.


Den blöta är mellan Juni till Oktober. Mest nederbörd kommer under perioden september- januari i samband med orkansäsongen. Phu Quoc , Tỉnh Kiến Giang.


Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Men när är det bäst att besöka landet?


Hur varmt är det i Vietnam när du ska dit på semester? Läs mer här och ta reda på när du ska resa till Vietnam. Maten ska man inte heller missa.


Här finns långa, vita stränder, flotta hotell, härliga smakupplevelser, nationalparker och mysiga fiskebyar. I det nordliga Vietnam, där Hanoi ligger, är det subtropiskt klimat med relativt kyligt väder om vintern. Sydvietnam, där Saigon och Mekong-deltat ligger. Här är klimatet tropiskt med dagstemperaturer över ºC. Här får du en året runt överblick över väder och klimat för Nha Trang.


Väder phu quoc januari

Det hjälper dig att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Nha Trang. Se temperatur, medeltemperatur, vattentemperatur, regndagar per månad och antal soltimmar per dag för Nha Trang. Drömmen om den orörda semesterön lever än. Medeltemperatur, klimat och väder i Vietnam.


Välj bland orterna i listan nedan. I detta fängelse så hölls mer än 40. Det finns en del butiker i Duong Dong som säljer hantverk.


Väder phu quoc januari

Allt från textilier till smycken och träfigurer med typiska motiv. Adress: 1Nguyen Trunk Truc och Khu Pho 4. För att se hur vädret i Vietnam skiljer sig från vädret hemma, kan du också jämföra siffrorna måned för måned med motsvarande siffror för Sverige under samma period här: Vietnams klimat. Om du vill veta hur vädret kommer att bli de kommande dagarna, kan du även se en väderprognos för Vietnam under: Väder Vietnam. Prognosen levereras av YR och SMHI, se även dagens TV-Prognos och långtidsprognos för andra närliggande orter som Thành ph?


Phnom Penh, The Settlement, Koh Chang, Tambon Ko Chang. Varmast i januari Boavista 35° Sal 31° Bangtao Bay 37° Bangkok 37° Karon 37° Minst regndagar i januari Cancún Singapore Isla Mujeres Penang Surin Kallast i januari Kirkenes-3° Quebec-9° Ottawa-4° Montreal-4° Sunny Beach-4° Lagom i januari Saly 29° Abu Dhabi 22° Fujairah Beach 27° Calcutta 26. This video is unavailable. Då har man 2-dagar för äventyr och utforska ön och 3-dagar för sol och bad.


Väder phu quoc januari

Det är enkelt att resa runt i Vietnam och ni kan boka tågbiljetter på plats. Precis som Thailand var förr, brukar man säga. Med direktflyg dit blir charterresan plötsligt lite behagligare.


I januari är temperaturen runt grader så passa på att svalka dig med en kall öl på någon av de många haken mellan sevärdheterna. En tillflyktsort för dem som inte vill leka packad sill på stranden, hamna i turistfällor eller bryr sig om hålligång på kvällarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg