torsdag 18 maj 2017

If adress skadeanmälan

If adress skadeanmälan

Gör din skadeanmälan för bil-, hem-, djur- eller personskada. Vi återkommer med besked nästa vardag. För att veta vilka kommuner som har olycksfallsförsäkring hos oss, om försäkringen gäller under skoltid eller dygnet runt och hur du går tillväga vid en skada – Läs mer om olycksfall inom förskola och skola.


Om du råkat ut för ett olycksfall och har din försäkring hos oss kan du anmäla skadan här. Anmäl olycksfall dygnet runt. Vi tar sedan kontakt med dig. Uppgifterna i skadeanmälan är korrekta. Felaktiga uppgifter kan medföra att ersättning inte betalas ut.


Handlingar som behövs. Utöver skadeanmälan kan det hända att vi behöver kompletterande handlingar av dig. Spara därför alla kvitton och verifikat (t.ex. inköps- och reparationskvitton, recept och köpebrev). Djur skadas och blir sjuka iblan då kan du få ersättning för veterinärkostnaderna. Du kan anmälan skadan på tre olika sätt.


If adress skadeanmälan

Audi Försäkring har verksamhet på If Skadeförsäkring , Stockholm. Här kan du enkelt göra din skadeanmälan direkt online, via telefon eller post. Ska du göra en skadeanmälan ? Här hittar du mer information om hur du anmäler en skada. Här har vi samlat all information du behöver för att anmäla en skada.


Läs även hur du gör en livskadeanmälan. För dig som försäkringstagare. Din ordinarie och huvudsakliga bostadsort är i Sverige och ska gälla under hela resan.


Barn under år och skrivna på annan adress omfattas endast av din försäkring om annat Reseskydd saknas. If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och stora företag. Här finns försäkring för dig och det som är värdefullt för dig eller företaget.


Gör skadeanmälan på Mina sidor. Du som är jurist eller advokat, och gör skadeanmälan för din kun fyll i rättsskyddsskadeanmälan. När du gjort skadeanmälan , vänta i lugn och ro, vi handlägger ditt skadeärende så snabbt som möjligt. Vi kontaktar dig, om vi behöver tilläggsuppgifter. Vi uppskattar om du inte skickar in din skadeanmälan flera gånger.


Vi är tacksamma om du inte använder häftklammer på pappren. Skadeanmälan via e-post eller post. Följ samma instruktioner som ovan. Du får besked — Vi lämnar besked om ersättning, självrisk, vilken verkstad du ska anlita och om du har rätt till hyrbil. Bilen repareras — Verkstaden reparerar din bil med originaldelar.


Du hämtar bilen — Verkstaden kontaktar dig när bilen är klar att hämtas. Fyll skadeanmälan i Ifs Mina sidor och skicka en kopia av brottsanmälan till oss. Vid stöld av radio eller annan fast monterad fordonsutrustning skall det skickas ett kvitto eller annan dokumentation som visar var och till vilket pris utrustningen har köpts.


Du hittar även nummer till kontaktpersoner, spärra kort och skadeanmälan. Här anmäler du enkelt om någonting har hänt, både som privatperson och som företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg