onsdag 3 maj 2017

Onödig fakta om djur

Fakta : av alla djur är insekter. Sniglar kan sova oavbrutet i upp till år. En blåval tunga väger mer än en elefant. Få mer fakta om djur här. Djur gör saker som vi inte visste att de kunde göra.


Emil Lindberg ”Du äter som en gris!

Det finns så mycket kunskap som vi inte har en aning om. Nedan får du i alla fall roliga fakta som du säkert inte visste om världen! Letar du efter fakta om Sverige? Då har du kommit rätt. Här har jag samlat intressanta Sverige fakta och längre ner i artikeln kan du även läsa mer generell fakta om Sverige så som antal invånare, största sjö, högsta berg, landyta och mycket mer.


Hur många av dessa Sverige fakta känner du till sedan tidigare? Blandad humor - Otroligt onödig och rolig fakta ! Fjärilar smakar med fötterna.

En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför. Lite mer fakta om zebror. Det går att tämja zebror till drag och rid- djur. De är även mer immuna mot många sjukdomar.


Om vi slapp all stress,. Blodhunden är det enda djur vars bevis är tillåtna i rätten. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. En loppa kan hoppa 3gånger så långt som sin kroppslängd?


Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. Eller dejtar du någon rödhårig? Att vara rödhårig är nämligen extremt sällsynt - och dessutom unikt på flera sätt.


Söder om Saharaöknen lever flodhästen. Världens högsta snögubbe var 2meter hög. Flodhästens har en stor kropp med tjocka korta ben. Huvudet är stort, platt och har en bred mun. Jag skriver om kattalemur på mitt jobb men även i en bok.


Jag tycker att det här är härlig men även en kul fakta , men jag tycker inte som ni att det ska stå mer om vad dom bor det tycker jag inte.

Det är en bra men en rolig och en härlig text. Och det är faktiskt sant tro det eller ej. Faktum är ochså att nästan en hel tredjedel av hajarna utrotas ochså varje år utav just människor. Nästan hela den tredjedelen som fiskas är illegallt arbete men ger jävligt mycket pengar.


Nackdelen är att om man lägger ut hajen till utrotning kommer vi ochså dö inom närmaste ett halvår. I videon får vi bland annat ta del av följande tio roliga fakta om orgasmer: 1. Bebisar onanerar i livmodern. För att få en orgasm är det inte nödvändigt att stimulera könsorganet.


Du kan få orgasmer när du är död. Orgasm kan orsaka dålig andedräkt. Sjukt kul med rolig men onödig fakta. Nu vet jag inte sanningshalten i alla dessa påståenden så ni får ta dem med en nypa salt men kul ändå!


Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. Måste tipsa om perfekta radioprogrammen för oss som tycker om onödig fakta (troligt är att du redan känner till dem). Christer i P3” har två programpunkter på temat, nämligen “ Onödigt men oh så intressant” och tävlingen “Sanning eller bullshit”.


Väldigt underhållande och så himla onödigt intressant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg