tisdag 27 juni 2017

Arbetsförmedlingen skåne

Välkommen till hela Sveriges arbetsförmedlingen. Sök jobb För arbetsgivare. Information för dig som just blivit arbetslös och annan hjälp du kan f. När du behöver rekrytera hjälper vi dig att. Med e-legitimation får du snabbare och bättre service.


Hos oss kan du hitta din nästa medarbetare och upptäcka nya.

Sidan kräver att du loggar in. Skriv in dig här på vår webbplats och boka planeringssamtal. Gör det din första arbetslösa dag och glöm inte att ansöka om a-kassa.


Du hittar några av våra tjänster här nedanför. Platsbanken, rekryteringsträffar, starta eget. Det finns flera sätt att hitta rätt jobb. Du kan ringa, chatta eller besöka oss.


Vi ser ett behov av att få in fler kvinnor i fastighetsbranschen och därför är det glädjande att intresset inför rekryteringsutbildningen var så stort. Det handlar om stycken som kan vara avvecklade nästa år.

I Skåne län finns det gott om jobb för många yrkesgrupper. Skåne län Stockholms län Södermanlands län Uppsala län Värmlands län Västerbottens län Västernorrlands län Västmanlands län Västra Götalands län Örebro län Östergötlands län 2. Hur ser arbetsgivare i Skåne på arbetsmarknaden? Arbetsförmedlingen bedömer goda jobbmöjligheter inom drygt 1yrken. Inom vilka branscher finns det behov av personal och var finns det ett överskott? Vilka utmaningar står vi inför?


Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvår kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. I Skåne finns bra efterfrågan på arbetskraft inom många branscher. Mycket goda jobbmöjligheter finns på exempelvis förskolor och skolor, inom vård- och omsorgssektorn, industrin samt byggbranschen. Kommunförbundet Skåne välkomnar arbetsmarknadsministerns svar på våra åtgärdsförslag kring kommunernas roll i arbetsmarknadspolitiken.


Spridningskonferens Samverkan och vägledning Nya Akademiker NYAK projektet i Skåne. Förslaget: Bara sex av kontor bli kvar i Skåne – i nordväst blir bara kontoret i Helsingborg kvar. Servicen till arbetssökande ska i stället ske allt mer via nätet. Ung Framtid har bedrivits i alla Skånes kommuner och Ung Komp i Malmö, Landskrona och Helsingborg. Hela landet berördes av det historiskt stora varslet.


Nu riktar facket och skyddsombuden stark kritik mot arbetsmiljön. Hos oss är alla medarbetare välkomna, oavsett yrkeskategori och utbildningsbakgrund.

Vi finns representerade i alla myndighetens delar. Skriv i din intresseanmälan inom vilket område du helst vill praktisera. Titta gärna runt på hemsidan för att se vilka områden vi arbetar med.


Vi arbetar för att skapa ett samhälle där alla har möjlighet till en meningsfull vardag med arbete och gemenskap, trots olika livssituationer, arbetshandikapp och livsöden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg